2a divisió FEF

L'Hospi ensenya les misèries

Manifestament inferiors. Els riberencs pateixen una apagada general després de rebre el gol de penal (18') d'Iban Salvador

L'Hospitalet va rebre una altra patacada a casa i encadena nou partits seguits sense obtenir la victòria a casa. Els de Martí Cifuentes van rebre un gol als vint minuts per un penal que va evidenciar el domini del filial del València durant tot el primer temps. La reacció riberenca no va arribar fins al segon temps, perquè en l'últim tram de la primera part Aulestia es va encarregar de salvar les cinc ocasions clares que va tenir l'equip de Curro Torres. La rauxa dels locals en l'inici del segon temps no va ser útil per a l'Hospi, que va fer patir el València, però més per la igualtat que hi havia en el marcador que pel perill generat. I en el tram final Dani Fernández va ser expulsat i Savall es va fer el gol en pròpia porteria que matava el matx.

VALÈNCIA M.2
L'HOSPITALET0

L'HOSPITALET: Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra (Miki Muñoz, 67'), Savall, Prior, Tià Sastre (Guzmán, 74'), Puerto, Corominas, Christian Alfonso i Oliva. VALÈNCIA MESTALLA: Álex Sánchez, Akapo, Caballo, Diallo, Ayala, Carlos Soler, Tropi, Quim Araujo, Fer Cano (Charlie, 75'), Aridai (Zahibo, 85') i Iban Salvador (Arango, 82'). GOLS: 0-1 (19') Iban Salvador, de penal. 0-2 (85') Savall, en pròpia porta. ÀRBITRE: Ripoll Solano. T.G.: als locals Savall, Prior i Oliva; als visitants Iban Salvador i Aridai. T.V.: al local Dani Fernández amb doble groga (80'). PÚBLIC: Uns 400 espectadors al municipal de l'Hospitalet.

Hem estat a un nivell lamentable i no hem sabut competir. Demano disculpes a tota l'afició per l'espectacle que han vist
Tenim un grup de jugadors per exigir-los molt més. Surto molt enfadat amb tothom