Territorial

El Girona no pot donar la sorpresa

Divisió d'honor juvenil. Els de Robert Vila tracten de tu a tu el Barça, però acaben cedint al domini blaugrana

Al Girona li està costant sumar en les últimes jornades i ahir contra el Barça no era la jornada més propícia per reconduir la situació. Els blaugrana sembla que han agafat el ritme en les últimes setmanes, i ahir contra el Girona van fer valer la seva qualitat individual per decidir el partit amb un contundent 0-3. El fort vent va ser un dels grans condicionants del partit. En la primera meitat els gironins van tenir aquest factor a favor i en la primera mitja hora van tenir entre les cordes els blaugrana. Amb una línia de cinc defenses i amb dos extrems clars, el Girona va dificultar la sortida de pilota del Barça amb una bona pressió. Però tot i que els de Robert Vila van aconseguir viure la major part del temps en camp blaugrana, no van poder generar gaire perill més enllà d'accions a pilota aturada –sobretot en serveis de banda– i en una recuperació de Bargalló que va culminar amb un potent xut massa alt (23'). Tot i la sensació de control que va donar el Girona en la primera mitja hora, el Barça ja va avisar en dues accions aïllades en què Lee va fer lluir Pol en l'un contra un. A poc a poc, els de Gabri es van espolsar el perill de sobre, i van començar a controlar el centre del camp diluint l'esforç dels gironins. Precisament, fruit d'una bona combinació, Busquets va obrir el marcador al 32' amb un xut creuat després d'una gran assistència de Lee.
Martell blaugrana
Amb el marcador a favor
el Barça va jugar amb molta més tranquil·litat. El Girona, que fins a llavors havia jugat de tu a tu, va haver d'anar a remolc dels blaugrana durant una hora de partit, i el desgast es va anar fent cada cop més evident. En la segona meitat, i amb el vent en contra, el Girona només va tenir ocasions de gol en xuts de molt lluny sense perill i en una rematada de cap de Mario després d'un servei de banda (79'). Pràcticament tots els esforços dels de Robert Vila es van centrar en la defensa, però tot i que no van concedir gaires ocasions, els blaugrana van acabar decantant la balança per insistència. Mújica va deixar tocat de mort el Girona en el 61' aprofitant una assistència d'Enric des de la línia de fons, i ja a les acaballes del partit Fati, amb un obús des de la frontal de l'àrea, va fer el definitiu 0-3 (81') que imposava un càstig massa sever al Girona.

GIRONA0
BARÇA3

GIRONA: Pol, Guillem, Mario, Curu (Labiano, 74'), Mas (Torres, 60'), Puig, Àlex, Blay (Sala, 79'), Bargalló, Álamo i Joel (Pimentel, 70'). BARÇA: Iñaki, Ruben, Arnau, Juanma, Enric (Chumi, 88'), Ferran (Fati, 75'), Paik, Busquets, Mújica, Aleñà (Tur, 82') i Lee. GOLS: 0-1 (32') Busquets. 0-2 (61') Mújica. 0-3 (81') Fati. ÀRBITRE: Díaz Díaz. T.G.: Blay i Curu; Juanma i Mújica. PÚBLIC: Uns 600 espectadors.

A PROP

8
punts
de 24 possibles ha sumat en la segona volta el Girona. A casa, n'ha sumat 4 de 15 possibles
1
punt
separa els de Robert Vila, que són tretzens, de l'Ebro, equip que marca la permanència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)