2a divisió FEF

“Hem d'estar orgullosos”

Santi Castillejo Entrenador de l'Olot

Santi Castillejo va valorar el primer partit que dirigia com a entrenador de l'Olot. L'empat no va acabar de satisfer el tècnic debutant, que tot i això es va mostrar content de l'actitud dels seus jugadors: “Hem d'estar orgullosos i no pas amb el cap a baix. Hem competit bé, però quan estàs al pou, això ja passa. El rival xuta des de 30 metres i et fica la pilota a l'escaire i tu topes amb el travesser”, analitzava el navarrès, que, sobre el seu debut i les seves sensacions, comentava: “Tots volíem guanyar per la il·lusió de començar bé el canvi. Ens ho crèiem i per això ens queda curt el resultat, tot i que l'actitud de tots és per estar d'allò més orgullosos.”

L'entrenador de l'Olot va admetre que les condicions del terreny de joc van tenir un pes específic a l'hora de confeccionar l'onze inicial i el mètode de joc de l'equip: “Hem plantejat un partit que l'equip no està acostumat a jugar. Hi ha hagut més joc directe i això, en la primera part, ho hem notat, ja que el contrari és un rival molt físic. A poc a poc, ens hem adaptat bé”, sentenciava Castillejo.

LA DECEPCIÓ

“Quan estàs al pou, el rival xuta des de 30 metres i la pilota va a l'escaire”

L'ESTAT DEL CAMP

“Hem plantejat un partit que l'equip no està acostumat a fer, amb joc directe”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)