2a divisió FEF

Se'ls esmuny de les mans

A tocar. El Barça B es refà d'un gol en contra però no pot resistir les escomeses de l'Alcoià, que acaba igualant un 1-3 en quatre minuts

Primera ensopegada en sis partits del Barça, que va perdre l'oportunitat de retallar distàncies amb la zona de privilegi. El conjunt blaugrana es va refer del gol en contra de Liberto i va dominar en el tram final del primer temps i en l'inici del segon. De fet, Gumbau, amb un xut de falta, va fer l'1-3 amb poc més de mitja hora per acabar. Abans, Romera, dues vegades –aprofitant una passada de Samper i després d'un xut des del vèrtex de l'àrea–, havia estat l'executor dels gols. Però l'Alcoià no es va aturar i va aconseguir l'empat amb gols d'Alfaro, des de la mitja distància, i de Yacine, en un córner.

BARÇA B3
ALCOIÀ3

ALCOIÀ: Marc Martínez; Mode, Fuentes, Víctor Mongil, Navarro; Alfaro, Fran Miranda, Carles Salvador, Liberto (Yacine, 55'); Rubén Ramos (Anaba, 79') i Cortell (Devesa, 90'). BARÇA B: Ortolà; Palencia, Rodri Tarín, Gumbau (Kaptoum, 79'), Moisés; Sergi Samper, Fali (Borja López, 67'), Xemi; Perea (Cámara, 69'), Romera i Chamorro. GOLS: 1-0 (12') Liberto. 1-1 (41') Dani Romera. 1-2 (49') Dani Romera. 1-3 (54') Gumbau. 2-3 (62') Alfaro. 3-3 (66') Yacine. ÀRBITRE: Melgares de Aguilar. T.G.: als locals Mario Fuentes, Mongil, Miranda i Yacine; als visitants Romera, Cámara, Palencia i Tarín. T.V.: Al local Alfaro per doble groga (72'). PÚBLIC: Uns 2.000 espectadors al Collao.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)