Territorial

S'escapa un punt al final

1a catalana. L'Escala encaixa un gol d'Illescas en l'últim minut i cau derrotat contra un Mollet que va ser molt superior, sobretot en la primera meitat

Cada punt és or per a l'Escala, i ahir als de Pitu Batlle se'ls en va escapar un en els últims instants, fet que els deixa setzens, dos punts per sota la salvació. El Mollet va ser molt superior en la primera meitat i el conjunt escalenc pràcticament va ser incapaç d'arribar amb perill a la porteria local. Fruit del domini visitant, Serrano va obrir el marcador abans del descans culminant davant Carles un contraatac. En la represa els de Pitu Batlle van fer un pas endavant i van millorar la seva imatge. Jugant amb molta intensitat, els escalencs van buscar l'empat fins que en el 78' Jam va igualar el marcador aprofitant un refús del porter. En els últims minuts, tots dos equips van arribar amb perill a l'àrea rival, però va ser el Mollet qui es va endur el triomf gràcies a la diana d'Illescas (89').

MOLLET2
L'ESCALA1

L'ESCALA: Carles, Pau RIbas, Ricard Ferrer (Mir, 46'), Salam (García, 58'), Molinas (Roca, 58'), Jam, Feixas, Teixidor, Masjoan, Gasull i Nil Pàmies (Serra, 46'). MOLLET: Pol, Alex, Soli, Serrano (Jordi, 57'), Guti (Cirera, 70'), Joan, Jacobino, Aitor, Illescas, Jandro (Beca, 83') i Arqués. GOLS: 0-1 (32') Serrano. 1-1 (78') Jam. 1-2 (89') Illescas. ÀRBITRE: Martínez Navarro. T.G.: al local Pau Ribas; i als visitants Serrano i Aitor. T.V.: al local (88') Roca per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 400 espectadors. COMENTARI: Abans del partit, l'Escala va fer un homenatge i un minut de silenci en memòria de Rafael Sabadia, traspassat aquesta setmana.