2a divisió FEF

David Garcia (87') dóna un punt de mèrit al Cornellà

Un home menys. Pulido Santana, molt discutit pels locals, va expulsar el davanter verd per dues grogues consecutives en la primera meitat

El Cornellà va fer un pas endavant molt important en la lluita per entrar en la promoció d'ascens. El conjunt verd s'aferra a la tercera posició gràcies a una victòria en un partit que se li havia complicat molt. Finalment, va ser David Garcia, amb una jugada d'estratègia, qui va decantar la balança després de jugar amb deu homes durant més de mig partit. El matx no va tenir gaire qualitat, però el Cornellà va ser àmpliament dominador. L'Olímpic va fer dues ocasions, dues de clares de Granell –a boca de canó i en un xut llunyà desviat–, ja que el Cornellà no en va tenir cap fins ben entrat el primer temps. Això sí, el partit va fer un tomb en tres accions molt protestades a Pulido Santana: dos penals dubtosos no xiulats a l'àrea visitant i l'expulsió d'Enric en dues faltes consecutives. En la segona meitat, l'Olímpic de Xàtiva va estar molt millor, però tot i això no va inquietar gaire Marcos. Al Cornellà també li va costar apropar-se a la porteria rival, però després d'un avís de Gómez va fer el gol de la victòria en una falta lateral rematada per David Garcia.

OL. XÀTIVA0
CORNELLÀ1

CORNELLÀ: Marcos; Pere, Ñoño, Lulu, Uche, David Garcia, Pep Caballé, Marc Caballé (Gómez, 74'), Enric, Abraham (Lucas, 80') i Fran Piera (Javi Boix, 58'). OLÍMPIC XÀTIVA: Diego, Julio, Berna, Sanjulián, Mendoza, Escobar (Rulo, 86'), Alex Vaquero (Sanjo, 65'), Rifaterra, Javi Navarro (Samu, 73'), Adrià Granell i Luismi. GOLS: 1-0 (87') David Garcia. ÀRBITRE: Pulido Santana. T.G.: Als locals Pep Caballé i Abraham; als visitants Berna, Sanjulián, Escobar i Luismi. T.V.: Al local Enric (37') per doble groga. PÚBLIC: Uns 600 espectadors al municipal de Cornellà.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)