2a divisió FEF

Vallho aprofita l'ocasió

Olot. El central va tornar a l'onze inicial, després de cinc partits, coincidint amb l'arribada de Santi Castillejo. El banyolí va completar una bona actuació i, a més, va poder fer el gol de l'empat

Quan hi ha un canvi d'entrenador en un equip de futbol s'obre un període d'incertesa en els jugadors que formen la plantilla. Els futbolistes que acumulaven més minuts amb l'anterior tècnic veuen amenaçada la seva continuïtat dins l'equip, mentre que els que no tenien prou oportunitats intenten fer veure al nou inquilí de la banqueta que poden jugar més. Entre els pocs canvis que va aplicar a l'onze el nou entrenador de l'Olot, Santi Castillejo, el central Marc Vallhonesta va aprofitar a la perfecció l'ocasió per completar un bon partit i, a més, aconseguir el gol de l'empat que permetia als olotins sumar un punt, a la fi, del tot estèril.

Vallho es va estrenar amb la samarreta de l'Olot en una jugada d'oportunisme dins l'àrea petita, després del servei d'un córner executat per Luismi i un xut posterior de Diego. “Estic molt content d'haver-me estrenat amb la samarreta de l'Olot, però una vegada més ens ha faltat guanyar. El punt és positiu perquè hem igualat un resultat advers”, comentava el banyolí, que admetia que el matx contra l'Atlètic Balears (1-1) li havia anat bé moralment i per agafar confiança: “En Castillejo ha arribat i m'hi ha posat. Jo sempre intento estar segur i ben col·locat per ajudar l'equip. Últimament no tenia gaires minuts i el fet de sentir-me important i jugar un partit complet em fa estar molt content.”

Marc Vallho no ha tingut la regularitat necessària amb Rodri a la banqueta. De fet, el central feia cinc partits que no era titular i amb el de Sant Feliu de Llobregat havia participat en deu dels 26 partits anteriors, en què va acumular 682 minuts de joc. “Cada entrenador té una manera d'entrenar, el que sí que és cert és que amb un canvi de tècnic tothom està més atent, ja que es creu que la dinàmica pot canviar. La plantilla inconscientment es torna a enganxar i tothom s'aplica més en els entrenaments per convèncer un tècnic que no ens coneix tant, l'hàgim tingut o no”, analitzava Vallho, que continuarà lluitant per mantenir la posició en l'onze titular. En el primer partit amb Castillejo, el central va ser una de les millors notícies olotines.

EL PROTAGONISTA

És cert és que amb un canvi d'entrenador tothom està més atent i la plantilla inconscientment es torna a enganxar i s'aplica molt més
Estic molt content d'haver-me estrenat amb l'Olot, però una vegada més ens ha faltat guanyar
Marc Vallho
central de l'Olot

No havia marcat cap gol des del 21 d'octubre del 2012

Vallho no s'ha caracteritzat per marcar gaires gols en la seva carrera esportiva. El central del Pla de l'Estany ha necessitat onze partits per estrenar-se com a golejador amb l'Olot i marcar així un gol tres anys i dos mesos després. El defensa no va poder fer cap gol el curs passat a segona A amb el Llagostera –va jugar només sis partits– i en el curs de l'ascens a la divisió de plata dels llagosterencs tampoc no va poder fer cap gol, tot i jugar 35 enfrontaments i acumular 3.130 minuts de joc. La temporada 2012/13 va ser la darrera en què Vallho va poder golejar. Va ser el 21 d'octubre del 2012 en un duel entre el Llagostera i l'Alcoià, al municipal de la vila del Gironès. El gol no va servir per evitar la derrota dels d'Alsina (1-2).