2a divisió FEF

Quinze dies de reflexió

2a divisió B. L'Hospi va igualar la pitjor ratxa històrica com a local i afronta la setmana sense partit –li tocaria l'Huracán– centrat a esmenar errades

Martí Cifuentes va acabar el partit de diumenge contra el Mestalla com una moto, molt enfadat amb els seus. El tècnic de l'Hospitalet acabava de veure com el bloc que dirigeix perdia oferint una mala imatge i encadenava la novena jornada sense guanyar com a local, igualant la pitjor ratxa històrica del club a casa –de la temporada 2007/08, en què l'equip va acabar baixant a tercera–. Ahir, però, va ser un altre dia. Va tocar vídeo i autocrítica, que serà la recepta que vol aplicar l'entrenador vallesà per mirar de revertir la situació. I és que, amb quinze dies al davant, ja que aquest cap de setmana tocaria l'Huracán valencià, el tècnic vol fer reflexionar els seus.

Martí Cifuentes, de fet, va llançar després del partit contra el València Mestalla (0-2) un missatge doble, que vindria a dir que no es pot continuar amb aquesta actitud però que hi ha qualitat de sobra. “Al vestidor he dit als jugadors que no era la manera. Estem enfadats, perquè tu pots perdre, però no ho pots fer d'aquesta manera”, va dir el preparador, que entén els xiulets de l'afició: “És surrealista que faci tants partits que no guanyem a casa i és surrealista fer un partit com el que hem fet, és normal que l'aficionat estigui enfadat.” Cifuentes, de fet, no es va estar de criticar l'actitud dels jugadors: “Estem amb deute amb l'afició, que no ens ha fallat i ha vingut. No hem tingut cap mena de problema i al club el president i tothom es desviu perquè als futbolistes no els falti de res. I tots hem fallat.”

Una setmana atípica

L'ensopegada arriba en un moment delicat: l'equip haurà d'esperar quinze dies per tornar a jugar. La part positiva és que diumenge sumarà automàticament els tres punts de l'Huracán. Cifuentes, amb tot, ha programat sessions d'entrenament tota la setmana tret de diumenge. Dijous hi haurà un amistós contra el Qingdao Huanghai xinès de Jordi Vinyals. “L'aturada anirà bé per reflexionar, fer autocrítica i saber tot el que ens juguem”, va afirmar diumenge l'entrenador riberenc.

LA XIFRA

5
punts de 27
ha sumat l'Hospitalet com a local en les últimes nou jornades, en què no ha guanyat.

LA FRASE

És surrealista que faci tants partits que no guanyem a casa
Martí Cifuentes
ENTRENADOR DE L'HOSPITALET
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)