2a divisió FEF

Pep Caballé

Migcampista del Cornellà

“Som a dalt, ara la volem fer grossa”

Pep Caballé. Mig del Cornellà

A tots els equips hi ha homes que, pel seu caràcter, són referents. Pep Caballé (Ripoll, 7-6-1990) n'és un. Format a la casa, ha crescut de la mà del club i està vivint l'etapa més dolça del Cornellà. Ara, amb horitzons ambiciosos, en vol més.

Són tercers amb 46 punts. Com està l'ambient?
No ens esperàvem ser on som, però l'equip està molt bé i ens hem reforçat amb qualitat. Tenim la moral pels núvols, sobretot després de l'última victòria a casa, estant una hora amb deu.
Una victòria de caràcter, com moltes altres...
Som un reflex del que el mister vol de nosaltres. Sabem d'on venim, on érem l'any passat [el Cornellà es va salvar en l'últim partit], i som conscients que per fer alguna cosa maca hem de córrer més que els rivals. Sempre ho fem, i aquí tenim els resultats.
Diu que corren més que la resta, però aquest hivern també han fitxat homes de molta qualitat...
Sí, ens hem reforçat molt bé. Abraham és un futbolista que et guanya partits ell solet, Marc Caballé és un jugador que ha estat al primer equip de l'Espanyol, Javi Boix és un xaval jove i molt bo, i l'Aitor ha apuntalat la defensa i hi ha més competència.
Vostès, a diferència de tota la resta, no tenen cap pressió. Això és un avantatge, oi?
No tenim pressió, però un cop ens hem salvat hem de posar fil a l'agulla. Estem en una situació única i potser irrepetible per al Cornellà, i hem d'aprofitar-la. Ara hi hem de deixar la pell, mirar de guanyar-ho tot a casa i rascar a domicili. Volem armar-la i fer-la grossa.
Vostè, en l'aspecte personal, ho està jugant tot, just ara que els minuts estan més cars que mai. S'ho esperava?
La gent se sorprèn amb mi, i jo també. Des que he tornat de la lesió, estic a un molt bon nivell. Pot semblar paradoxal, però estar aturat m'ha anat bé. Feia molts anys seguits que jugava, i això t'arriba a saturar. Estar lesionat fa que ho valoris tot molt més, i he tornat amb més força.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)