2a divisió FEF

Hèctor Simón, dubte per al duel contra el València B

2a divisió B. El migcampista de l'Olot va ser substituït en arribar al descans del darrer partit al municipal contra l'Atlètic Balears (1-1)

Hèctor Simón serà dubte fins a última hora per al pròxim enfrontament que disputarà l'Olot dissabte al camp del València B (a les 17 h). El migcampista de Llançà va notar unes molèsties musculars a la part posterior de la cuixa que el van obligar a ser substituït en arribar al descans de l'últim matx de lliga contra l'Atlètic Balears. Simón va demanar el canvi per precaució i ahir a la tarda li van fer una ecografia que va descartar qualsevol lesió de gravetat. És per això que l'exjugador de l'Oviedo, el Sabadell i el Girona, entre d'altres, no està encara descartat per al transcendental duel contra el filial valencianista, tot i que és complicat que arribi en les millors condicions dissabte.

Hèctor Simón va ser una peça fonamental en els esquemes de Rodri i sembla que també ho ha de ser per al nou entrenador, Santi Castillejo. L'empordanès només s'ha perdut un enfrontament, al camp del Lleida Esportiu, per una inoportuna malaltia, ha estat titular en 25 de les 26 jornades del campionat en què ha participat i només s'ha perdut 100 dels 2.340 minuts possibles dels partits en què ha estat disponible per als seus respectius tècnics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)