2a divisió FEF

Albert Esteve garanteix que el club pagarà

2a divisió B. El president del Lleida va anunciar que divendres abonarà la nòmina del febrer i condiciona la resta de pagaments a la signatura d'un nou document per part dels jugadors: “Tancant aquests acords, hi haurà liquiditat”

El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, va voler exposar ahir la perspectiva del club respecte als impagaments que han afectat l'entitat els últims tres mesos. D'entrada, el màxim dirigent blau va explicar que divendres que ve abonarà la nòmina del febrer. Quedaran, amb tot, pendents les del desembre i gener. Per evitar problemes de denúncies, però, el club vol convèncer la plantilla perquè firmi un document en el qual es reestructura la forma de pagament. “Divendres farem les transferències i, després, els jugadors tenen tot el març per negociar el nou document”, va dir Esteve, que argumenta el perquè de la posició del club: “Hem de tenir la garantia que, pagant, no ens poden denunciar.” El directiu va aprofitar la compareixença per deixar clar que hi ha liquiditat d'aquí a final de temporada: “Amb els acords que hem proposat no hi ha d'haver problemes, si no, no els hauríem proposat.”

D'altra banda, Albert Esteve es va referir a la possible venda del club i va admetre que havia rebut propostes, tot i que va exposar per què les havien declinat. “Fa cinc anys que som aquí i sempre s'ha dit que volem vendre el club. Hem rebut ofertes, però aquestes les coses s'han de dimensionar. Aquestes propostes han d'anar acompanyades d'un projecte de ciutat. Com voleu que vingui algú de fora i ho dimensioni?”, va qüestionar el dirigent del Lleida Esportiu, crític amb les infraestructures de què disposa el club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)