Girona

Un partit rere l'altre

Girona. Aday, comodí al carril, ha participat en totes les jornades del 2016 i n'encadena set com a titular

Aday Benítez va acabar acumulant molts minuts la temporada passada, tot i que no tenia l'etiqueta de titular en l'onze ideal de Pablo Machín. I en la seva segona campanya a Montilivi, malgrat que va començar arrossegant diversos problemes, el jugador de Sentmenat torna a treure el cap amb força. Aday ha deixat enrere les interrupcions per culpa de molèsties musculars i viu l'etapa de més continuïtat. Ha participat en els nou partits des del parèntesi de Nadal, i els set últims ho ha fet com a titular, ja sigui al carril dret –amb la intermitència de Javi Álamo– o a l'esquerre, on Carlos Clerc és habitual però s'ha hagut d'asseure a la banqueta de tant en tant.

“Estic satisfet. Per sort, fa temps que no tinc cap lesió ni res, i això em permet tenir continuïtat. Em sento còmode i content, i tinc la confiança de tothom, del tècnic, dels companys i la meva pròpia”, argumenta Aday. Preguntat per si se sent més titular que la temporada passada, l'exjugador del Tenerife explica: “Crec que la qüestió no és tant si he jugat set o vuit partits seguits, sinó que quan he estat bé el tècnic ha confiat en mi. I això és molt important per a mi. Quan em lesiono, treballo matí i tarda. I quan estic bé, faig tota la prevenció possible per no lesionar-me”, exposa Aday, que fa poc més d'un mes va tancar la seva continuïtat a Montilivi fins al 2018.

Aday, que més d'una vegada ha canviat de banda a mig partit –“jugar sempre en un lloc et permet acostumar-t'hi, però jo no tinc cap mania”–, dóna molt de valor a la sèrie de set jornades sense perdre del Girona. Amb 11 punts de marge, la zona de descens queda lluny. “A tothom li agrada mirar cap amunt i ho estem intentant, però som conscients que una ratxa com la nostra és molt difícil d'aconseguir. I hi ha una línia molt fina entre guanyar i perdre. És clau sobretot no perdre”.

EL PROTAGONISTA

El més important és que, quan he estat bé, l'entrenador ha confiat en mi. Em sento còmode i tinc la confiança de tothom
A tothom li agrada mirar cap amunt, però hi ha una línia fina entre guanyar i perdre. Fer la nostra ratxa és difícil
Aday Benítez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)