Territorial

Més val junts que despenjats

1a catalana. La Jonquera forma part del grup de sis equips separats per només un punt que lluiten per la segona posició, la que dóna dret a disputar la fase d'ascens. La igualtat extrema fa més importants els partits entre rivals directes

Només un punt separa el segon classificat de la primera catalana, el Tona, del setè, el Sants. L'equip osonenc ocupa la seva posició en solitari, amb 38 punts, però, tot darrere, el persegueix un grup format per cinc equips que empaten a 37 punts, un dels quals és la Jonquera. Els empordanesos han guanyat 10 dels últims 15 punts en joc –fruit de tres victòries, un empat i una derrota– i s'han situat en la lluita per l'única plaça que dóna opció a disputar la promoció d'ascens, la que ocupa el Tona. Només el Sants, d'entre els seus rivals directes, millora els números de la Jonquera els cinc últims partits, amb quatre victòries i una derrota.

La igualtat en la classificació suposa que qualsevol contratemps pot significar quedar despenjat del grup que lluita per arribar al segon lloc i, també, que més importants que mai seran els partits entre els rivals directes. La Jonquera, per exemple, s'haurà de veure la cara amb tres dels seus d'aquí fins a final de temporada. En dues jornades (la 24a, el 24 de març) visitarà el camp del Tona. Tres jornades després (la 27a, el 10 d'abril) rebrà l'Horta i tancarà els enfrontaments contra els seus rivals directes –sempre i quan no se n'hi afegeixi cap més o els resultats no acompanyin i quedi exclòs del grup– amb la visita al Manresa (29a jornada, el 24 d'abril).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)