2a divisió FEF

La necessitat d'un talismà

2a divisió B. L'Olot visita el camp del València B, un contrincant que s'ha convertit en un blanc perfecte per als garrotxins a l'hora d'aconseguir victòries balsàmiques per aixecar el vol

L'Olot visita demà la ciutat esportiva del València a Paterna (a les 17 h). El conjunt de la Garrotxa es desplaçarà fins a un dels camps talismà des que està a la categoria, i és que, en els dos anteriors cursos, els olotins s'han endut els tres punts com a visitants –0-3 en la campanya 2013/14 i 1-3 la temporada passada–. El filial valencianista s'ha convertit en un rival fetitxe per a l'Olot, que excepte el primer precedent al municipal, en què, llavors dirigits per Edu Vílchez, van caure derrotats per 0-3, sempre ha estat un blanc perfecte per sumar punts, gairebé en totes les ocasions, en situacions límit per als garrotxins.

L'equip més en forma

Per igualar les tardes de glòria passades a la ciutat esportiva de Paterna, on el València B juga els seus partits com a local, l'Olot haurà de plantar cara a un dels equips més en forma del grup tercer. El filial del València es va reforçar d'allò més bé en el mercat d'hivern i va contractar els serveis de jugadors contrastats en la categoria com Aridai Cabrera (Huracán) i Quim Araujo (Eldenc). A còpia de paciència, mitjançant el tècnic Curro Torres, els del Túria han aconseguit nou victòries en les últimes deu jornades –es comptabilitza l'aconseguida automàticament contra l'Huracán (1-0), eliminat de la competició–, de les quals, en vuit ha aconseguit mantenir la porteria a zero –en l'actualitat encadena cinc partits sense encaixar cap gol–: “El València B és un rival que estava en una situació delicada, però que ha revifat. Guanyar seria molt important, ja que ho enllaçaríem amb la setmana de l'Huracán. Tot depèn d'un triomf allà, però hem de ser conscients que serà complicat. Hi hem d'anar amb un pla molt clar per intentar tornar amb els tres punts”, comentava Uri Santos respecte al proper rival dels olotins en la lliga.

Tornar de Paterna amb la victòria permetria a l'Olot sumar sis punts de cop gràcies al triomf automàtic contra l'Huracán, tres punts que els seus rivals més directes ja han sumat –aquesta propera jornada l'Hospitalet en serà el beneficiat–: “Amb l'aturada tenim els tres punts assegurats, i una victòria contra el València B ens donaria una bona alenada d'aire fresc”, analitzava el tècnic de l'Olot, Santi Castillejo, caut i respectuós amb el que s'ha convertit en un filial temible: “Serà un camp complicat. S'ha reforçat bé amb futbolistes més veterans i experimentats, però ens és igual quin rival tinguem al davant, hem d'afrontar els partits amb respecte però sense temor”, sentenciava el tècnic navarrès, que com va fer Rodri quan va substituir a Arnau Sala, el novembre de 2014, intentarà estrenar-se fora de casa amb una victòria contra el rival talismà. Començar a sumar fora de casa i obtenir el primer triomf lluny de la Garrotxa és imperatiu per a l'Olot.

EL PROTAGONISTA

Curs 2013/14
OLOT - València B
0 - 3
Carlos Delgado (34'), Molina de penal (45') i Cifo (82')
València B - OLOT
0 - 3
David López (7'), Coro (44' i 64')
Curs 2014/15
València B - OLOT
1 - 3
Álex López (33') / Carlos (14'), Uri (53') i Abel (70')
OLOT - València B
0 - 0
Curs 2015/16
OLOT - València
2 - 0
Diego (64') i Sana N'Diaye (90')

A PATERNA

En els dos duels al camp del València, els garrotxins han golejat 0-3 i 1-3 el filial valencianista
El València B estava en una situació molt delicada, però ha revifat. Hi hem d'anar amb un pla clar
Uri Santos
davanter de l'Olot
Guanyar seria molt important, ja que ho enllaçaríem amb la setmana de l'Huracán. Tot depèn de guanyar allà, però sabem que serà molt complicat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)