2a divisió FEF

El Barça B, preparat per assaltar la promoció d'ascens

2a divisió B. Avui juga contra el líder en el primer dels tres assalts contra candidats al ‘play-off'

El Barça B necessita recuperar el temps perdut i, contra rellotge, busca la promoció d'ascens. El calendari ara fa pujada per a l'equip de Gerard López, que avui (Esport 3, 18 h) se les haurà contra el gran dominador de la categoria, el Vila-real B, però que seguidament tindrà més xocs contra equips en l'aristocràcia: el Reus (segon) i el Lleida (cinquè).

“Ara ve un partidàs, dos filials que tenen una bona proposta, animo la gent que vingui al Mini, segurament és el millor partit que es pot veure en la categoria”, explica Gerard López, que dirigeix el desè classificat a sis punts del quart lloc. “Ara ve el Vila-real, anem a Lleida i rebem el Reus, és una franja en què ens hem d'exigir el màxim. Si som capaços d'aguantar aquests tres partits i treure els resultats, lluitarem pel play-off”, hi afegeix el tècnic.

D'altra banda, l'Olot inaugura la jornada 28 amb una visita al camp del València Mestalla (17 h). “Ens aniria molt bé guanyar aquesta jornada, seria bo per tenir una millor sensació i per treballar durant la setmana més a gust i més relaxats”, admet Santi Castillejo.

Si som capaços d'aguantar aquests tres partits, lluitarem per jugar la promoció d'ascens
Gerard López
entrenador del barça b
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)