Territorial

Un duel gironí amb objectius antagònics

1a catalana. La Jonquera, que lluita per la segona posició, rep la visita d'un Abadessenc en una situació que comença a ser angoixosa

La Jonquera i l'Abadessenc disputaran avui (16 h) el duel gironí de la 23a jornada de primera catalana. Els dos equips arriben al partit amb situacions ben antagòniques. El conjunt empordanès lluita per la segona posició –la que dóna accés a la promoció– amb cinc equips més agrupats en un pinyol, mentre que els ripollesos comencen a notar l'angoixa de ser penúltims i de trobar-se ja a nou punts de la salvació.

Com l'Abadessenc, també el Girona B i l'Escala es troben en posicions de descens directe. El Girona B, antepenúltim, s'enfronta a casa amb el Martinenc (16 h), un equip de la part mitjana de la taula contra el qual ja va perdre clarament en la primera volta (3-0). L'Escala, penúltim, visita el Sants (12 h), el setè classificat, amb el precedent de la victòria (2-1) en la primera volta. El Farners i el Lloret també juguen avui, el primer al camp del Manresa (12 h) i el segon al camp del Vic (16 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)