2a divisió FEF

El repte etern de l'Olot

2a divisió B. El conjunt olotí, en descens, té l'objectiu de sumar la primera victòria del curs a domicili al camp del València B (a les 17 h) en el que serà el segon partit de Castillejo a la banqueta

L'Olot, dissetè classificat amb 25 punts, té l'esperança que el partit d'avui al camp del València B (a les 17 h) sigui un punt d'inflexió. En el que serà el segon duel amb Santi Castillejo a la banqueta –el tècnic va debutar la jornada anterior amb un empat a casa contra l'Atlètic Balears (1-1)– l'Olot tindrà una nova oportunitat de sumar la primera victòria de la temporada a domicili, la qual cosa també serviria per trencar una ratxa de dotze partits consecutius sense guanyar que ha deixat l'Olot en zona de descens. Un triomf a Paterna permetria als olotins agafar aire, i més tenint en compte que la setmana que ve els tres punts ja estan assegurats en jugar contra l'Huracán, equip eliminat de la competició.

“Abans del descans contra l'Huracán ens aniria molt bé guanyar també aquesta jornada; seria bo per tenir un millor sabor de boca i per treballar durant la setmana més a gust i més relaxats, això entre cometes, perquè la situació tampoc ens ho permet del tot, però sí que faria que la gent cregués amb el que fem. Tenim la il·lusió de guanyar, i la tindrem sempre fins a final de temporada, tant a casa com a fora, i tenim les nostres armes per aconseguir-ho”, diu Santi Castillejo.

El rival d'avui, el València B, és un dels equips més en forma del grup tercer, ja que ha guanyat nou dels últims deu partits que han fet escalar el conjunt dirigit per Curro Torres fins a la novena posició, amb 40 punts. El conjunt valencià, tot i ser un equip talismà per a l'Olot (els olotins han guanyat a Paterna els dos últims cursos, 0-3 i 1-2, i també en el partit de la primera volta jugat al municipal, 2-0), s'ha reforçat bé en el mercat d'hivern i ha aconseguit un grau de confiança que no serà fàcil contrarestar. “Sabem que estan en una bona ratxa i que serà complicat, tenen molt de ritme, s'han reforçat amb gent de qualitat i també han canviat la manera de jugar, amb més ritme i més pressió a dalt”, conclou el tècnic navarrès.

Rojas també serà baixa

Per al partit d'avui l'Olot tindrà quatre baixes. Sergio Ortiz, Èric Reverter i Héctor Simón encara no estan recuperats, mentre que Jorge Rojas també ha estat lesionat durant la setmana (té una petita ruptura a l'isquiotibial, igual que Héctor) i tampoc estarà disponible.

LA PRÈVIA

Abans del descans contra l'Huracán, ens aniria molt bé guanyar aquesta jornada; seria bo per tenir un millor sabor de boca

A TRENCAR LA RATXA

Sabem que el rival està en una bona ratxa, però nosaltres tenim les nostres armes per guanyar
Santi Castillejo
entrenador de l'Olot

PERILLOSOS

12
Partits
sense guanyar acumula l'Olot. L'última victòria va ser contra l'Espanyol B (2-1), en la jornada 15.
El filial del València, novè, ha sumat nou victòries en les últimes deu jornades de lliga
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)