Girona

“Veure un partit millor és molt difícil”

Pablo Machín Entrenador del Girona

Pablo Machín va aplaudir amb força els jugadors just després del partit, i a la sala de premsa va reconèixer que estava “enormement satisfet”. “Hem fet un dels partits més complets que recordo. Amb l'emoció de la immediatesa potser me'n deixo algun, però crec que veure un partit millor, a segona A, i fins i tot a primera, és molt complicat.” Al tècnic del Girona li va encantar la primera meitat, tot i que el resultat no es va moure: “Ha estat excel·lent. Hem minimitzat el Mirandés, que no ha tingut ocasions. Hem estat nosaltres; l'equip tenia molt clar com fer mal al Mirandés. I en la segona, Isaac ha fet una aturada boníssima, però tampoc ens han generat gaire més perill. I això que són el millor visitant i el que més gols fa. Me'n vaig molt orgullós”, va insistir.

En un partit amb fases de molt bon joc i ocasions de l'equip, Machín va voler destacar també la tasca defensiva. “Hem estat molt concentrats. Em quedo amb el més fosc, la feina dels tres del darrere, el desgast dels carrilers i el fet d'iniciar la pressió amb els més avançats. Jo sempre demano que els jugadors ho deixin tot al camp, i avui, a més de la implicació física, hi ha hagut molt rigor tàctic, en un combat de pesos pesants.”

Machín va parlar de Cristian Herrera, autor del seu primer gol amb el Girona: “El veig molt bé des que va arribar, i està jugant molts minuts. No només ens dóna molta qualitat, sinó també molta implicació. El primer defensa és el primer davanter, i a la inversa. Tots defensem i tots ataquem, com ha tornat a demostrar Kiko Olivas.”

Amb 40 punts, després d'una ratxa tan bona (18 de 24), l'afició del Girona es comença a il·lusionar amb el play-off d'ascens. “M'agrada que els aficionats hi pensin, i tant de bo que n'engresquin d'altres a venir. Jo, com a entrenador, sóc el més ambiciós del món. Vull posar-me el llistó com més amunt millor i vull jugar el play-off. Però si intentem fer cinc passos de cop, és més fàcil que caiguem. Anem passet a passet. I tant de bo en els últims cinc partits tinguem possibilitats, perquè si hi entrem segur que sabrem competir, per l'experiència que tenim a còpia de cops”, va dir Machín.

ORGULLÓS

“És un dels partits més complets que recordo. Estic enormement satisfet”

EL ‘PLAY-OFF'

“M'agrada que l'afició en parli. Sóc el més ambiciós, però anem pas a pas”

CRISTIAN HERRERA

“El veig molt bé. No només ens dóna molta qualitat, sinó també implicació”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)