Territorial

Amb nou, però amb la feina feta

Bona dinàmica. El Girona perd dos jugadors quan ja havia sentenciat el partit contra el Martinenc amb un joc molt seriós

El Girona B va fer un partit molt seriós i, malgrat acabar amb nou jugadors, va aconseguir el tercer triomf en els cinc últims partits. L'1-0 va arribar ben aviat, després d'una centrada de Miki que un rival del Martinenc va fer entrar en pròpia porteria. El Girona va tenir dues ocasions clares més entre el 20' i el 25', però no les va materialitzar. Al final de la primera part, Bonaventura va rematar amb encert una centrada de Martín i va fer pujar el 2-0 amb què es va arribar al descans. En la represa, just en els moments de més pressió del Martinenc, el Girona va fer el tercer gol amb un gran contraatac de Litus després d'un córner visitant. Una doble groga a Marc Carbó i una lesió d'Isma, amb els canvis esgotats, van deixar el Girona amb nou jugadors en els últims minuts. El Martinenc ho va aprofitar per marcar el seu únic gol.

MARTINENC1
GIRONA B3

GIRONA B: Oliveros, Morales, Caballero, Carbó, Litus (Isma Traoré, 55'), Bonaventura (Amador, 80'), Soufiane (Genís, 69'), Gelmà (Yaya, 80'), Miki (Saam, 55'), Galass i Mamau. MARTINENC: Carulla, Galeano, Martínez, Fuentes, Pérez, Morillo, Lora (Faro, 46'), Esteban, Arranz, Tejada i Kanteh (Vicente, 46'). GOLS: 1-0 (5') Fuentes, en pròpia porteria. 2-0 (44') Bonaventura. 3-0 (53') Litus. 3-1 (89') Arranz. ÀRBITRE: Rovira Campà. T.G.: Als locals Oliveros (16), Caballero (35'), Bonaventura (48') i Litus (49'), i als visitants Morillo (18'), Tejada (59'), Esteban (64'), Fuentes (73') i Arranz (89'). T.V.: Al local Carbó (66'), per doble groga.