El Lloret pressiona el Vic però queda a prop de puntuar

Flirteig amb el descens. L'equip selvatà és a només tres punts del descens directe

LLORET1
VIC2

VIC: Reig, Torné, Salas, Héctor, Raúl (Busquets, 46'), Peque, Isma (Ferran Sadurní, 80'), Tuneu, Jaume, Roca (Eric Gómez, 34') i Puigdesens (John, 72'), Jugador. LLORET: Juki, Pol Ros, Lobo, Poderoso, Pol Gómez, Peti (Moisés, 82'), Riqui, Puntí (Xavi Martínez, 82'), Moha, Bader (Majó, 62') i Aparicio. GOLS: 1-0 (44') Puigdesens. 1-1 (67'9 Moha. 2-1 (79') Peque. ÀRBITRE: Baron Ajenjo.
T.G.:
Als locals Taleb (40'), Verdaguer (51') i Reig (80') i als visitants Bader (38'), Martínez (75') i Gómez (88'). COMENTARI: El Lloret va estar molt a prop de puntuar al camp del Vic, però els osonencs van imposar-se per la mínima. Puigdesens va marcar l'1-0 amb un cop de cap a tan sols un minut del descans. En la segona part, el Lloret, a base de córners i jugades a pilota aturada, va pressionar molt el seu rival. Moha, aprofitant un embolic dins l'àrea del Vic, va ser llest i va marcar l'empat a un. El Lloret va continuar jugant a la recerca de la victòria, però va ser en els minuts en què més pressionava que un ràpid contraatac local va permetre Peque marcar el gol de la victòria. El Lloret va encaixar la tercera derrota en els cinc últims partits i continua flirtejant amb la zona de descens. Després de la jornada d'ahir, acumula 28 punts, tres més que el Farners, que baixaria directe. El Lloret jugarà la setmana que ve a casa contra el Mollet.