Territorial

Estratègia cap a la permanència

Divisió d'honor juvenil. El Girona supera l'Ebro amb dos gols d'estratègia i surt de la zona de descens

El Girona era conscient que gran part de les opcions de salvar la categoria passaven per guanyar al camp de l'Ebro i ahir no va fallar. Els de Robert Vila van tirar d'una de les seves millors armes ofensives, els serveis de banda d'Álamo, per endur-se una victòria vital que pot valer mitja permanència. La necessitat dels dos equips de sumar els tres punts es va veure des del primer minut. Cap dels dos equips va ser capaç de mostrar un joc brillant, i van estar molt més pendents de no cometre cap errada que no pas de buscar l'àrea rival. Per aquest motiu les ocasions de gol van ser pràcticament inexistents. A la represa el guió del partit no va canviar. Els dos equips van seguir en la mateixa línia de lluitar per les segones i terceres jugades fins que els gironins van poder marcar la diferència. Amb només tres minuts, el Girona va decidir el partit a través de l'estratègia en dos serveis de banda d'Álamo que, primer Curu (59') i després Mario (62'), van rematar al fons de la xarxa situant el 0-2 definitiu.

EBRO0
GIRONA2

EBRO: Diego, Marcos, Pablo (Melendo, 81'), Bueno, Marín, Pilaces, Owen (Gori, 50'), Castillo, Mahdi, Fran (Joselu, 72') i Escuin (Lilbeck, 81'). GIRONA: Pol, Abde, Mario, Curu, Álamo (Caste, 88'), Guillem, Puig, Blay, Joel, Àlex (Mas, 90') i Bargalló (Torres, 74'). GOLS: 0-1 (59') Curu. 0-2 (62') Mario. ÀRBITRE: Navarro Polo. T.G.: als locals Marcos, Pilaces i Mahdi; i als visitants Guillem i Torres.

ELS VESTIDORS

L'equip ha fet gairebé un partit perfecte en defensa. Hem concedit molt poc al rival i això ens fa creure que estem en la bona línia
Guanyar no ens garanteix sortir de la zona baixa. És un procés lent, però tenim arguments
Robert Vila
entrenador del girona

El Girona surt de la zona de descens

Contra l'Ebro el Girona es jugava molt més que tres punts, perquè visitava el camp d'un rival directe en la zona baixa de la classificació. A més, els gironins ja sabien que el Lleida havia guanyat dissabte i que els havia superat en la classificació. Per si no hi hagués prou alicients, contra l'Ebro també hi havia el factor del goal average en joc, ja que en la primera volta els dos equips van empatar (1-1). Per tot això, la victòria d'ahir dels de Robert Vila va ser del tot rodona. Gràcies als tres punts, els gironins van superar el Lleida i l'Ebro en la classifcació, i es situen en l'onzena posició empatats a punts amb el dotzè, el Manacor. A més, el Girona agafa un coixí de dos punts respecte la zona de descens, que la marquen el Lleida i l'Ebro, equip amb el que ahir es va garantir el goal average particular a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)