Nàstic

A mig remuntar

Nàstic. El conjunt tarragoní empata a Santo Domingo i encadena la vuitena jornada invicte. Madinda va igualar en el 82' el gol de l'Alcorcón, i els grana va acaparar al final les millors ocasions

Els jugadors del Nàstic van sortir de Santo Domingo contrariats. Havien encadenat la vuitena jornada sense perdre en un camp complicadíssim, igualant en el tram final un gol en contra. Dit així, és per estar contents. Però és que la sensació entre l'expedició és que guanyar era factible. Amb l'1-1 i deu minuts per jugar-se, els grana, en superioritat numèrica, van disposar de bones ocasions per acabar de remuntar i aconseguir la victòria. El puntet, en tot cas, manté l'statu quo, i això no és dolent. El Nàstic seguirà una setmana més en places de promoció. Quan dos equips tenen por de rebre gols, qui ho paga és l'espectador. I ahir, d'entrada, badalls i més badalls. Emana (20'), amb un xut des de la frontal que va blocar el porter, va intentar trencar el tedi. I, en certa mesura, ho va fer, ja que l'Alcorcón va decidir fer un pas endavant i va posar a prova Reina. El porter grana, però, no va haver de suar gaire per aturar el parell de rematades dels de casa, innocentots. El control local va acabar-se en el 40', quan el Nàstic va fer un pas endavant. Els de Moreno combinaven bé, però no van aconseguir rematar amb perill. 0-0 i cap als vestidors.
Una part i dues fases
La segona part va començar amb una fogonada del Nàstic. Emana va conduir un contraatac que va acabar amb una doble aturada de Dmitrovic (52'). Primer, en un xut del mitjapunta camerunès i, després, en la rematada de Jean Luc, que havia caçat el refús. L'acció va ser un miratge, perquè tot just després López Muñiz va fer entrar al camp Campaña i Toribio. Amb ells sobre la gespa i les directrius de buscar la porteria de Manolo Reina, l'Alcorcón va agafar les regnes del partit. Va ser més una qüestió de sensacions que no pas d'ocasions. El problema és que amb un parell d'arribades els alfareros en van tenir prou per fer un gol. Primer va avisar Djené rematant una falta servida per Campaña (58'). Reina va estar atent. El porter grana, però, no va poder fer res per evitar l'1-0, un gol de traca i mocador de Campaña. El migcentre groc va aprofitar una falta per sorprendre tothom amb una canonada amb paràbola des del lateral de l'àrea. Tocava remar contracorrent. El Nàstic ha demostrat enguany que és un equip difícil d'ensorrar, que té capacitat de reacció. I ahir va quedar palès de nou. Els grana, això sí, van comptar amb un aliat inesperat: la vermella a Djené, que els va permetre disputar els darrers vint minuts en superioritat numèrica. Entre això i l'aposta arriscada de Vicente Moreno, que va acabar jugant amb una defensa de tres homes, la recompensa va arribar. En el 82', Madinda va caçar la pilota després d'un córner i, des de la frontal, va donar la volta sobre el seu mateix eix i es va inventar un obús que va sorprendre Dmitrovic: un 1-1 que va animar de valent els grana. Per desgràcia, ni Marcos, amb un xut precipitat, ni Juan Muñiz, amb una canonada, van aconseguir reblar el clau amb el segon gol.

ALCORCÓN1
NÀSTIC1

ALCORCÓN: Dmitrovic; Fede Vega, Djené, Chema Rodríguez, Bellvís; Óscar Plano, Fausto Tienza (Campaña, 53'), Natxo Insa (Fernando Román, 70'), Álvaro Rey; David Rodríguez i Máyor (Toribio, 53'). NÀSTIC: Manolo Reina; Xisco Campos (Juan Muñiz, 77'), Iago Bouzón, Xavi Molina, Mossa; Tejera, Aburjania (Marcos, 81'); Jean Luc, Emana, Naranjo; i Aníbal (Madinda, 61'). GOLS: 1-0 (68') Campaña. 1-1 (82') Madinda. ÀRBITRE: Valdés Aller. T.G.: Als locals Fausto Tienza, Máyor i Álvaro Rey; i als visitants Iago Bouzón, Tejera i Emana. T.V.: Al local Djené (69'), doble amonestació. PÚBLIC: 2.496 espectadors.

ELS VESTIDORS

Després de l'1-0 hem pres riscos i ens ha sortit bé. Per ocasions, fins i tot hem merescut més
Vicente Moreno
ENTRENADOR DEL NÀSTIC
El partit ha estat molt igualat i l'empat és una llàstima, ho teníem controlat fins l'expulsió
J. Ramón López Muñiz
entrenador de l'alcorcón
L'empat no és dolent, però al final ens hem quedat amb la sensació que era un partit per vèncer
J.A. Angresola, ‘Mossa'
lateral del nàstic
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)