2a divisió FEF

Dies per recuperar efectius

Quatre lesionats. L'Olot confia que els quinze dies sense competir arran del matx que no disputarà contra l'Huracán li aniran molt bé per poder tornar a comptar amb Hèctor Simón, Èric Reverter, Sergio Ortiz i Jorge Rojas, ara de baixa

L'Olot va viatjar a la ciutat esportiva de Paterna per enfrontar-se al València B amb quatre baixes per lesió en la seva plantilla. El tècnic del conjunt olotí va citar per a la llista de setze tots els jugadors que té disponibles en l'actualitat, amb la qual cosa Roger Bonet es va estrenar en una convocatòria des de la seva arribada al club en el darrer dia del mercat d'hivern. Santi Castillejo no va tenir gaires opcions per confeccionar la llista després de confirmar-se la lesió de Jorge Rojas durant la setmana passada, amb una petita ruptura als isquiotibials, la mateixa molèstia que té Hèctor Simón, que va ser substituït en el descans del darrer matx a casa contra l'Atlètic Balears.

Pel que fa al mitjapunta Sergio Ortiz, es recupera d'una ruptura al bessó que l'ha tingut apartat dels terrenys de joc en els últims cinc enfrontaments, mentre que Èric Reverter, també amb problemes als bessons, no ha pogut jugar des del desplaçament al Miniestadi de fa quatre jornades.

Els quinze dies de descans que afronta l'Olot, gràcies al matx que s'estalvia de jugar contra l'Huracán, permetrà a Castillejo recuperar la majoria dels futbolistes lesionats. Pendents de la seva evolució, els quatre jugadors aprofitaran el descans de la competició per posar-se a to per al pròxim duel que jugaran damunt del terreny de joc, contra l'Eldenc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)