2a divisió FEF

Tensió a la Creu Alta

2a divisió B. El seguit de mals resultats han allunyat els vallesans de la promoció. Miguel Álvarez es disculpa pel joc, però demana a l'afició que no insulti els jugadors

“A ningú li agrada que el xiulin a la seva pròpia casa, però som conscients que hem fet un mal partit.” Miguel Álvarez es va disculpar de la mala imatge que va donar el seu equip contra l'Atlètic Llevant (0-0), en què el públic va xiular el tècnic i el seu equip. La distància de vuit punts respecte a la promoció d'ascens i la ratxa de 5 punts de 15 possibles en els últims partits han avivat el malestar de l'afició arlequinada, que conservava possibilitats de fer la promoció fins fa poques jornades.

Però diumenge el got va vessar i una part de la graderia va carregar amb molta duresa contra el porter Carlos Craviotto, discutit des de fa mesos pel públic arlequinat. “Hem fet un mal partit, ho reconec, i demano disculpes a l'afició, que té tot el dret de xiular, però no és normal que el Carlos [Craviotto] hagi fet una parada per salvar el partit i es fiquin amb ell i el comencin a insultar”, va admetre el tècnic, protegint el seu jugador: “Quan els jugadors noten aquest murmuri, que al cap i a la fi és una mostra de no estar d'acord amb el que veuen, es precipiten perquè són persones abans que jugadors”, admetia el tècnic. El Sabadell està immers a la zona mitjana de la taula (11è) i ara li toca un tram de calendari dur amb visites a Alcoi, Lleida i el Miniestadi i partits a casa contra el Vila-real i el Reus.

LES REACCIONS

Hem fet un mal partit, ho reconec i demano disculpes, però no és normal que es insultin el Carlos [Craviotto] i es fiquin amb ell
Quan els jugadors noten el murmuri, es precipiten, perquè són persones abans que jugadors
Miguel Álvarez
entrenador del sabadell

Lucas Viale té un trencament parcial

El conjunt arlequinat va acabar amb deu jugadors el partit contra el filial del Llevant, perquè Lucas Viale es va lesionar en el minut 75 amb els tres canvis realitzats. Després de les proves fetes ahir, el central té un trencament parcial del lligament lateral intern del genoll esquerre que el farà estar de baixa els dos propers mesos. D'aquesta manera, Miguel Álvarez es queda amb dos centrals (Agustín Fernández i José Alcañiz) per disputar l'últim tram de temporada tot i que té l'opció de canviar de posició el lateral esquerre Valentín Merchan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)