Territorial

“Ens hem guanyat el dret a somiar”

1a catalana. Axel Vizuete, entrenador de la Jonquera, vol anar pas a pas tot i la il·lusió que envolta l'equip

Amb els peus a terra, però conscient que la situació de l'equip genera la il·lusió d'assolir un possible ascens a tercera divisió. Així afronta Axel Vizuete, el tècnic de la Jonquera, el tram final de la temporada. Després de la victòria en l'última jornada, contra l'Abadessenc (2-0), la Jonquera s'ha situat en el segon lloc del grup 1 de primera catalana, a només un punt del lideratge i la posició d'ascens directe que ocupa el Vilassar. “Els jugadors s'han guanyat el dret a somiar i a tenir aquesta il·lusió de pujar”, valora Vizuete, que, a la vegada, vol conservar la serenor necessària perquè els ànims no es desboquin: “El meu missatge és molt clar i és que el nostre únic objectiu des de l'inici de la temporada fins ara, i no el variarem, és afrontar el dia a dia i jugar cada partit com si fos l'últim, sense mirar més enllà. Tot el que sigui començar a mirar el calendari i la classificació i pensar en coses que no estan a les nostres mans ens perjudicaria.”

Si hi ha un motiu per mantenir la calma i anar pas a pas és l'extrema igualtat que regeix la categoria, cosa que fa que entre el primer classificat, el Vilassar, i el setè, el Tona –pròxim rival de la Jonquera–, només hi hagi tres punts de diferència. “No és casualitat que cada setmana hi hagi una igualtat terrible. Els equips de baix contínuament guanyen punts als de dalt perquè hi ha un nivell molt alt a primera catalana. Tots tenen bones individualitats i tots estan preparats per guanyar qui sigui”, assegura Vizuete. L'entrenador empordanès creu que aquesta igualtat es mantindrà fins a l'últim moment: “Estic segur que això continuarà igual fins al final i que no es decidirà res fins a l'última jornada.”

La Jonquera visitarà diumenge (12.30 h) el camp del Tona, un rival directe del qual només el separen dos punts.

EL PROTAGONISTA

Sóc conscient que hi ha una il·lusió en l'equip i l'entorn, però no penso en res més que a guanyar el proper partit contra el Tona
Qualsevol equip, independentment de la seva classificació, pot guanyar el rival que sigui
Axel Vizuete
tècnic de la jonquera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)