Nàstic

“Tenim la mateixa fam que l'últim”

Nàstic. Xavi Molina, que demana més implicació de la ciutat en el tram determinant de la lliga, explica que tot i que l'equip ja s'ha acomodat en la categoria, manté una ambició màxima

Queden dos terços de la lliga i, amb la permanència gairebé amarrada, el Nàstic afronta el tram final amb horitzons ambiciosos, si bé des de la plantilla s'insisteix en el missatge que “la salvació matemàtica encara no s'ha assolit i que aquest és el primer repte”. En tot cas, si durant tota la temporada l'equip ha estat a dalt, ara és el moment de mantenir-s'hi. Així ho explica Xavi Molina, que reclama més implicació de la massa social en aquest tram determinant de partits, començant pel de diumenge contra la Ponferradina, un rival amb necessitats. “El que ens hi estem jugant és suficientment bonic perquè el Nou Estadi estigui ple. Cal que la gent s'animi i ho visqui”, va dir ahir el central, que creu que sumar els tres punts contra la Ponfe pot ser un punt d'inflexió: “El triomf és molt important, ens donaria una confiança i un aire de positivitat bons. A més, ens mantindria una setmana més a dalt de tot.”

El defensa grana, que es manté ferm en el missatge que fins que no s'arribi als 50 punts no es pot badar –“Si comencem a perdre i la resta comencen a sumar, després tot s'ajusta”–, creu que la consigna conservadora no és incompatible amb el fet de tenir horitzons amplis. “Parlem que no estem salvats perquè és així, però som ambiciosos i volem continuar sumant perquè els de dalt no s'escapin”, va dir Molina, que creu que l'equip ha aconseguit un punt de serenor que pot ser positiu: “Ara tenim l'experiència d'acumular uns quants partits en la categoria i se'ns veu més tranquils i reposats. Això, en tot cas, no significa que ens haguem acomodat: sentim la mateixa necessitat de sumar que l'equip que va últim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)