Girona

Pere Pons, ingressat

El migcampista ha de ser intervingut per un cop a la cuixa esquerra, que va rebre en el partit contra el Mirandés, que se li va complicar i que l'obligarà a estar hospitalitzat fins dilluns que ve a Barcelona

Machín podria perdre algunes setmanes un puntal de l'equip

Pere Pons no va participar en els entrenaments de dimarts ni en el d'ahir, i no precisament per prevenció ni per cap molèstia menor. El migcampista del Girona haurà d'estar ingressat fins dilluns a Barcelona per culpa d'un cop que va rebre en el partit contra el Mirandés i que li va provocar un hematoma que va recomanar la intervenció. Un senyor maldecap per al Girona, que perd per un temps indeterminat –la baixa es podria allargar unes quantes setmanes– una peça fonamental de l'engranatge de Pablo Machín.

Pere Pons va rebre un impacte a la cuixa esquerra, en topar amb un rival durant el Girona-Mirandés de dissabte passat a Montilivi. Tot i que va estar estès a la gespa una estona i li va costar refer-se, va poder continuar i va resistir sense problemes aparents els 90 minuts, com és habitual en el gironí. L'impacte, però, havia estat fort. I la inflamació que tenia a la cara interna de la cuixa esquerra va fer que se'l sotmetés dilluns a una ressonància magnètica i una ecografia. Amb els resultats de les proves, els doctors Antoni Mora (el del club) i Sergi Sánchez van decidir practicar-li dimarts un drenatge –extreuen la sang de l'edema– per reduir la inflamació que tenia entre els músculs recte anterior i vast intermedi. Segons relata el comunicat fet públic pel club, l'edema afectava la vena femoral superficial. Al jugador, també li han fet pressoteràpia criogènica, una tècnica de gel per rebaixar la inflamació.

El migcampista de Sant Martí Vell s'haurà estat tota una setmana ingressat a l'hospital universitari Sagrat Cor de Barcelona, perquè la previsió que ha fet pública el club és que s'hi estigui fins dilluns. A partir d'aquí, i en funció de com evolucioni, els doctors hauran de dictaminar quan podrà reprendre l'activitat i reintegrar-se als entrenaments de l'equip.

Des que va tornar de la cessió a l'Olot, Pere Pons només s'havia perdut un partit per lesió. Va ser el Mallorca-Girona, l'últim del desembre passat, per culpa d'un trencament als isquiotibials que s'havia fet vuit dies abans contra l'Elx, en què va haver de ser substituït en el descans. Intocable per Pablo Machín, el jugador del planter es va perdre dos partits per sanció el curs passat i un altre per acumulació d'amonestacions –el Numància-Girona– aquesta temporada. També havia estat expulsat contra el Llagostera, en la primera volta, però el comitè de competició va deixar sense efecte una de les targetes grogues.

Precedent amb Chus

Fa dues temporades, Chus Herrero també va ser intervingut per reduir-li un hematoma producte d'un cop, que s'havia fet al camp del Sabadell, el 19 de gener. L'aragonès, que havia rebut al vast extern de la cuixa esquerra, havia d'estar entre dues i tres setmanes de baixa, tot i que després se li va complicar, va haver de tornar a passar per la sala d'operacions i no va tornar a jugar fins passats tres mesos.

EN CALENT, RES

Va rebre el cop a la cuixa durant la primera meitat, però va resistir tot el partit

EFECTE DE L'IMPACTE

L'edema afectava la vena femoral i li van practicar un drenatge per reduir la inflamació

FUTUR INCERT

Després d'una setmana al Sagrat Cor, l'evolució marcarà el retorn a l'activitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)