Girona

Rubén Alcaraz no les té totes

Rubén Alcaraz no ha jugat ni un sol minut en els últims set partits. La seva darrera aparició es remunta al 17 de gener en el Girona-Ponferradina i va sortir en el minut 86, quan tot el peix estava venut (4-0). Ara, amb Pere Pons fora de combat, l'exjugador de l'Hospitalet té més números que ningú per ocupar el lloc del jugador de Sant Martí Vell en el doble pivot, però no es fa gaires il·lusions. L'última vegada que Pere Pons no hi va ser –a Sòria, per sanció–, Machín va optar per situar Àlex Granell i Eloi Amagat en el doble pivot. “Quan no jugues, et fastigueja. A mi i a tots els futbolistes, perquè el que vol tothom és jugar. Però aquesta decisió és del mister i el que hem de fer és treballar per estar preparats per quan arribi l'oportunitat”, raona Rubén Alcaraz, que en el seu primer curs a divisió de plata ha intervingut en catorze partits i ha marcat dos gols (a Pamplona i a casa contra l'Albacete).

“És la primera vegada que visc una situació així”, diu el migcampista, que en els altres equips on havia militat sempre havia tingut el rol de titular. “Però també sóc conscient que hi ha una gran plantilla i que això és la segona A.” Alcaraz no té cap dubte que està “preparat” per no decebre Machín si aquest li torna a donar l'alternativa –ha estat titular en nou partits– a Almeria.

El migcampista va lamentar la baixa de Pere Pons. “És un jugador de molt nivell i que aporta moltíssim a l'equip, i la seva absència és molt sensible. Esperem que es recuperi molt aviat perquè l'equip el necessita, i molt”, sentencia Rubén Alcaraz.

EL PRECEDENT

Quan Pere Pons va ser baixa per sanció, l'exjugador de l'Hospitalet no va jugar a Sòria

AMB GANES

“Estic preparat, però també sé que hi ha una gran plantilla i que això és la 2a A”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)