2a divisió FEF

El líder, intractable

El Badalona, castigat. Els escapulats tenen ocasions per no perdre amb tanta claredat, però l'efectivitat del filial del Vila-real els sotmet

El Badalona va tornar clarament derrotat de la ciutat esportiva del Vila-real perquè va topar amb un filial groc molt efectiu. Els escapulats, en canvi, no van tenir encert per transformar les ocasions de què van disposar i el 2-0 amb què els locals es van situar abans de la mitja hora de joc va ser una llosa massa pesant. La sentència va arribar en el minut 81. La victòria del Vila-real B obliga el Reus a guanyar avui a Lloseta per evitar que el filial groc se li escapi. Ara mateix, els de la Plana tenen cinc punts més que els del Baix Camp. El Badalona va anar de bòlit en la primera fase del partit contra un Vila-real B persistent en atac. Fran Sol i Anton Shvets van avisar abans que el mateix Shvets marqués després d'una centrada d'Alfonso Pedraza. Si el primer gol va arribar des de la banda esquerra, el segon ho va fer des de la dreta. El lateral Edgar Ie va rebre la pilota avançat i va fer una centrada que Carlos Martínez va rematar al fons de la xarxa. Amb el partit molt costa amunt, el Badalona va reaccionar i abans del descans va disposar de diverses ocasions per entrar-hi: una rematada de cap d'Óscar Muñoz a centrada d'Eugeni i, sobretot, els xuts als pals de Morgado, a la mitja volta, i de Serrano, amb rosca. Durant el primer quart d'hora de la segona meitat, el Badalona va continuar assetjant la porteria del Vila-real B, sobretot a pilota aturada, però continuava fallant-li l'encert. Després d'una fase més igualada, amb alguna ocasió més per als locals, Sekou Gassama va tornar a estar a prop del gol per al Badalona, però l'efectivitat la va tornar a posar el filial groc, que va fer el tercer amb un xut creuat d'Iván Alejo.

VILA-REAL B3
BADALONA0

VILA-REAL B: Aitor, Edgar Ie, Carlos Julio, Mauro, Javi Ramírez, Anton Shvets, Leo Suárez (Iván Alejo, 72'), Larrea (Ramiro, 40'), Fran Sol, Carlos Martínez i Alfonso (Mario, 78'). BADALONA: Marc Vito, Akrong, Fran Grima, Amantini, Carroza, Sergio Maestre, Morgado (Olmeda, 78'), Toni Lao, Serrano (Sekou Gassama, 63'), Eugeni (Josemi Perona, 46') i Óscar Muñoz. GOLS: 1-0 (11') Anton Shvets. 2-0 (24') Carlos Martínez. 3-0 (81') Iván Alejo. ÀRBITRE: López Fernández-Montes. T.G.: Al local Edgar Ie i als visitants Carroza i Toni Lao. PÚBLIC: Uns 500 espectadors a la ciutat esportiva del Vila-real.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció