Territorial

El cuer els omple d'oxigen

1a catalana. El Farners supera amb claredat la Molletenca i surt del descens

No era el dia de fer meravelles ni un futbol brillant. El Farners rebia el cuer, la Molletenca, i sumar els tres punts era una obligació. Amb aquesta mentalitat van afrontar el matx els selvatans, i no van perdonar les debilitats del seu rival per endur-se una victòria que els permet sortir de la zona de descens. Des d'abans del xiulet inicial ja va quedar clar que el Farners ho tenia tot de cara. La Molletenca es va presentar amb tretze jugadors, entre els quals hi havia el porter suplent i un de lesionat. Sobre el camp, els visitants tampoc van demostrar res. El Farners, tot i dominar clarament, es va contagiar del poc futbol que posaven els vallesans, i tampoc va oferir ni de bon tros la seva millor versió. El que sí que va tenir, però, va ser efectivitat. Després de desaprofitar dues bones ocasions, Pitu Riart va obrir la llauna en un córner en el 36', i Riki Solà va sentenciar amb el 2-0 en el 40', amb un llançament magistral de falta. En la represa, Massegú va salvar sota pals l'única ocasió de la Molletenca; i quan els visitants es van quedar amb deu, Arjona va firmar el 3-0 definitiu des de la frontal.

FARNERS3
MOLLETENCA0

FARNERS: Bartrina, Massegú, Pitu Riart (Güell, 67'), Criado, Marc Vilà, Luca (Arjona, 67'), Toni Rossell, Riki Solà (Omar, 79'), Carlos Salva, Toumani i Moha (Lauren, 55'). MOLLETENCA: Albert, Jairo, Pol, Merlatti, Víctor, Álvaro, Brian, Cabanas, Evans, Genís i Ao. GOLS: 1-0 (36') Pitu Riart. 2-0 (40') Riki Solà. 3-0 (77') Arjona. ÀRBITRE: Villodres Malpica. T.G.: als locals Carlos Salva, Toumani, Riki Solà, Marc Vilà, Criado i Lauren; i als visitants Merlatti T.V.: directa al visitant Evans (75').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)