Territorial

El factor camp no dóna per a tant

1a catalana. L'Abadessenc perd contra el Manresa i veu trencada la bona dinàmica com a local. Els manresans van ser superiors

L'Abadessenc havia guanyat quatre dels últims cinc partits a casa i somiava amb la permanència, però ahir va perdre contra un Manresa que va fer valer la seva major qualitat. Els manresans van dominar amb claredat la primera meitat i van arribar al descans amb un clar 0-2 gràcies als gols d'Uri, de falta directa, i de Soler, de penal. En la segona meitat l'Abadessenc va donar la seva imatge i Trulls va aprofitar una bona jugada per l'esquerra per retallar distàncies, però Riki va sentenciar fent l'1-3 en un contraatac. En el 85' Massegú va aprofitar un refús en un córner per maquillar el resultat amb el 2-3 definitiu.

ABADESSENC2
MANRESA3

ABADESSENC: Genís, Guillem (Mora, 70' (Albert, 85')), Nil Coll, Edgar, Trulls, Francis (Aleix, 10'), Berenguer, David Martín, Massegú, Latorre (Illa, 70') i Mesa (Maiki, 46'). MANRESA: Pau, Riki, Solernou, Uri, Montero, Moha (Soriano, 10'), Soler, Kevin (Sergi Enrique, 81'), Ferry, Rebollo (Hassen, 31') i Noah. GOLS: 0-1 (14') Uri. 0-3 (35') Soler, de penal. 1-2 (65') Trulls. 1-3 (76') Riki. 2-3 (85') Massegú. ÀRBITRE: Jacas Puig. T.G.: als locals Guillem, Trulls, Maiki i David Martín; i als visitants Montero i Noah. T.V.: Cap.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)