Girona

“Hem fet de tot, menys marcar el gol”

Pablo Machín. Entrenador del Girona

El Girona havia enllaçat dos triomfs a camp contrari, a Osca i contra el Llagostera, sense haver generat ni de bon tros les ocasions de perill que va fer ahir a Almeria, on la fortuna li va girar l'esquena. “Ho ha vist tothom. Ha estat qüestió d'encert”, va dir Pablo Machín només d'arribar a la sala de premsa. “Hem fet un partit molt digne, per no dir bo. Moltes vegades es guanya fent menys que el que hem fet avui”, va exposar el tècnic del Girona, amb les sensacions contraposades per la bona imatge de l'equip i la derrota. “La realitat és que ells, la primera vegada que han xutat, l'han fet. I nosaltres n'hem tingut de tots els colors i formes, i no hi ha hagut manera. Hem fet de tot, menys marcar el gol”, va dir el tècnic, que va resumir el guió en dues accions similars: “La diferència és que ells, després de la lesió d'Aday, i en la continuació d'una pilota aturada, han marcat. Nosaltres, arran del canvi de Dubarbier, n'hem tingut una de claríssima, i no ha entrat.”

A Almeria, estaven satisfets per haver derrotat un dels equips que millor impressió havia causat. “Això sempre fot, perquè quan te'n vas elogiat sol passar que has perdut. El reconeixement, en qualsevol cas, està bé. Manen els resultats, però les sensacions que deixa l'equip són bones. Continuem sent molt competitius, i per esforç, implicació, ganes i actitud felicito els meus jugadors.”

L'1-0 talla la sèrie de vuit jornades sense perdre del Girona. “Alguna vegada s'havia de trencar. No hauria d'haver estat avui, perquè el més normal era que, ni que fos equivocant-nos, haguéssim marcat. Però ja vaig dir que prefereixo perdre un partit i guanyar el següent.” Preguntat per l'absència de Pere Pons, Machín va dir: “Per mi seria fàcil dir que trobem a faltar els que no hi són, però no és el meu estil. El més normal és que haguéssim materialitzat les ocasions, i ningú se'n recordaria. Sempre insistim que els entrenaments són bàsics, i Rubén Alcaraz ha complert bé, més enllà que l'hagin desbordat en l'acció del gol”. Trencada la ratxa, la plantilla del Girona ja va començar a parlar de la visita del líder: “El Leganés està demostrant que és el millor equip de la categoria, i hem de demostrar a quin nivell estem.”

L'EXPLICACIÓ

“Ha estat qüestió d'encert. Molts cops es guanya fent menys que el que hem fet avui”

LA RATXA

“No s'hauria d'haver trencat, però prefereixo perdre i guanyar el següent”

SENSE PERE PONS

“Seria fàcil trobar a faltar els que no hi són i no és el meu estil. Alcaraz ha complert bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)