Girona

“Hem patit massa”

Néstor Gorosito. Entrenador de l'Almeria

Néstor Gorosito és conscient de la urgència que té el seu equip per sumar i per això va tenir molt clar què era el millor de la tarda. “El més important del partit d'avui és el resultat i l'entrega, l'actitud i el coratge que ha mostrat l'equip”, va repetir una vegada rere l'altra el tècnic de l'Almeria, conscient que la victòria serveix al seu equip per acostar-se a la permanència.

Més enllà de la victòria, però, Gorosito va deixar molt clar que l'Almeria encara ha de “millorar molt” per assolir el nivell esperat de l'equip i que ahir el Girona va ser superior. “La victòria ha estat més per desencert del Girona que no pas per les nostres virtuts, perquè excepte jugades puntuals no hem pogut fer ni tres passades seguides i hem patit massa per mantenir el resultat”, va analitzar l'entrenador argentí, que va elogiar molt el Girona: “És un equip molt treballat i juntament amb el Leganés és el millor equip que he vist.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)