2a divisió FEF

L'Espanyol B es reivindica

2a divisió B. El filial blanc-i-blau va derrotar de manera clara l'Olímpic i s'allunya del perill. El gol d'Àlex Serrano (5') va aplanar el camí

L'Espanyol B va aconseguir una victòria tan important com convincent. El filial blanc-i-blau va derrotar un dels equips de la zona baixa, l'Olímpic de Xàtiva, de manera que s'allunya de la zona de perill. A més, ho va fer amb contundència i mostrant recursos ofensius. El gol d'Àlex Serrano en el minut 5, en un bon llançament de falta directa, va aplanar el camí dels blanc-i-blaus, que van mantenir el duel controlat fins al descans malgrat la intensitat que hi va posar el rival. L'Espanyol B va sortir en la segona meitat determinat a resoldre el partit i Marc Gual, aprofitant una passada de Robert Simón, va fer el segon gol. El mateix Gual va sentenciar el duel amb un gol de qualitat després de controlar la pilota amb el pit, i Pibe va arrodonir la victòria amb el quart.

ESPANYOL B4
OL. XÀTIVA0

ESPANYOL B: Andrés, Robert, Lluís (Franco Russo, 79'), Aarón, Cristián Galas, Marc Roca (Borja, 74'), Mickael, Àlex Serrano, Marc Gual, Rufo i Entrena (Pibe, 68'). OLÍMPIC DE XÀTIVA: Diego, Escobar, Julio, Berna, Mendoza, Cifo, Victor (Zarza, 61'), Rifaterra, Samu, Adrià (Rulo, 85') i Luismi (Borja, 68'). GOLS: 1-0 (5') Àlex Serrano. 2-0 (58') Marc Gual. 3-0 (75') Marc Gual. 4-0 (89') Pibe. ÀRBITRE: Soto Grando. T.G.: Als locals Marc Roca i Aarón, i al visitant Julio. PÚBLIC: Uns 800 espectadors.