Territorial

Assalten el lideratge

1a catalana. La Jonquera capgira el gol inicial del Tona en un penal injust i suma tres punts que el situen en solitari al capdavant de la classificació

Queden deu jornades per acabar la temporada i la Jonquera ja només té en ment lluitar per aconseguir l'ascens a tercera. Ahir els fronterers tenien l'oportunitat d'assolir el lideratge de la categoria i no van fallar al camp del Tona i, a més, van comptar amb l'ajuda de la resta de resultats per ocupar el lideratge de la taula en solitari. I això que el partit no va començar gens bé per als fronterers. En el 17' el col·legiat va xiular un penal sobre Baruc en una falta fora l'àrea i Jordi Pla va transformar la pena màxima en l'1-0. Capgirar el marcador contra un Tona sòlid en defensa semblava complicat, però en el 22' Pla va ser expulsat en una picabaralla dins l'àrea. Tot i tenir un jugador més, la Jonquera no va ser millor. El Tona va seguir portant el pes del partit i els d'Àxel Vizuete es van dedicar a mantenir-se ferms en defensa i buscar els espais a l'hora d'atacar. Precisament, buscant l'esquena de la defensa, Bassols va aconseguir igualar el marcador abans del descans superant Fran en l'un contra un. En la segona part el guió no va canviar. Cap dels dos equips va arribar gaire a l'àrea rival, però tots dos van tenir una ocasió clara. Per a la Jonquera Gerard Muñoz va topar amb el porter Fran i per al Tona Montero va xutar als núvols des de l'interior de l'àrea. Finalment, un desplaçament llarg de la Jonquera el va tocar amb el cap Casas cap enrere, amb Fran a mitja sortida. La pilota va tocar el pal però va caure a peus d'Henry, que no va fallar per fer l'1-2 i fer líder la Jonquera.

TONA1
LA JONQUERA2

TONA: Fran, Pina, Aitor, Gerard, Crivillé (Pol, 46'), Eloi (Casas, 27'; Muntada, 82'), Edu, Quim, Baruc, Rubén i Pla. LA JONQUERA: Montero, Anderson (Edile, 20'), Massó (Henry, 68'), Bena, Tidiane, Bassols (Vergara, 82'), Gerard Muñoz (Soler, 68'), Fran Pérez (Chacón, 89'), Gasca, Pau i Ivan Ruiz. GOLS: 1-0 (17') Jordi Pla, de penal. 1-1 (41') Bassols. 1-2 (78') Henry. ÀRBITRE: Miguel Teruel. T.G.: als locals Pina, Aitor, Pol, Eloi i Joan Casas; i als visitants Anderson, Henry i Pau Bonmatí. T.V.:
Directa al local Pla (22') i per doble groga al local Enrich (85').

PROGRESSIÓ

Els jonquerencs han passat en dues jornades de la sisena posició a la primera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)