L'Escala perd al camp d'un rival directe i s'enfonsa més

1a catalana. Els de Pitu Batlle ja tenen la permanència a cinc punts de distància

MATARÓ3
L'ESCALA1

MATARÓ: Pol, Willy, Kiku Parcerisas, Isma, Aitor González (Uri, 90'), Víctor (Parri, 64'), Fiti, Sergi, Cristian (Sergio Urbano, 55'), Rodri (Abel Moreno, 80') i Ousman (Javi Bustos, 72'). L'ESCALA: Carles, Pau, Mir (Agustí, 64'), Ricard Ferrer, Sergi, Teixidor (Pep Roca, 71'), Masjoan, Pepe Soler, Negre (Salam, 78'), Lionel (Jam, 54') i Nil. GOLS: 1-0 (36') Ricard Ferrer, en pròpia porta. 2-0 (67') Ousman. 3-0 (68') Sergio Urbano. 3-1 (79') Pep Roca. ÀRBITRE: Serrat Susi. T.G.: Parri i Cristian; Pepu Soler i Salam. T.V.: directa al visitant Ricard Ferrer (40'). COMENTRAI: L'Escala necessitava una victòria per no despenjar-se de la lluita per la permanència, però va acabar caient per un 3-1 que deixa els de Pitu Batlle a cinc punts de la permanència. Ja des dels primers minuts va quedar clar que els maresmencs volien més el triomf. El Mataró va sortir amb una marxa més que els escalencs i es va poder avançar en una bona triple ocasió que va desaprofitar. Els de Batlle van anar millorant i quan més a prop estaven d'obrir el marcador se'ls va capgirar el matx de dalt a baix. En cinc minuts, Ricard Ferrer es va marcar en pròpia porta en una falta lateral i va veure la vermella per una agressió, fet que va deixar els seus amb deu. El cop va ser massa dur per als escalencs, que ja no es van aixecar, i Ousman i Sergio Urbano van situar el 3-0 al marcador. Pep Roca, en el 78' va fer el gol de l'honor escalenc.