Girona

“Mantenim l'ambició, però el primer pas és salvar-nos”

Delfí Geli, president del Girona, va lamentar especialment la derrota a Almeria perquè va veure molt a prop la victòria: “Els hem tingut gairebé els noranta minuts al seu camp. Hem estat superiors i els hem fet mal tant per fora com per dins. Hem creat suficients ocasions no només per empatar, sinó per guanyar, però l'encert ha decidit.” Malgrat l'1-0 i el punt final a la ratxa, Geli es mostra optimista amb vista al final de temporada: “Les sensacions que hem donat han estat bones. Si no ens desviem d'aquesta línia poden passar encara moltes coses. La categoria és molt igualada i
diumenge, si guanyem el líder, ens refarem de l'1-0 i ens rearmarem anímicament.”

Geli, que es va afegir amb l'expedició de la plantilla en el viatge a Almeria, no vol mirar més enllà del proper partit: “Hem d'anar pas a pas, com hem fet fins ara. El primer objectiu és assolir la permanència com més aviat millor, i si després podem mirar més amunt, ho farem. L'ambició la mantenim intacta.” El president del Girona reconeix que la reacció de l'equip aquest 2016 ha estat notable, malgrat l'ensopegada a Almeria. “Amb aquesta filosofia hem recuperat molt de terreny que havíem perdut en la primera volta, i no sempre és fàcil sortir de baix”, va afirmar.

DELFÍ GELI

El president diu que l'equip li transmet bones sensacions abans de rebre el líder
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)