Territorial

El porter de l'equip juvenil de l'EF Ter-Brugent, ingressat amb coma induït

Futbol de base. El jugador va rebre un fort cop al cap durant un partit contra el Base Roses disputat a Amer i va haver de ser evacuat en helicòpter

El porter del juvenil A de l'Escola de Futbol Ter-Brugent Miquel Lluch està ingressat a l'hospital Josep Trueta amb coma induït, com a conseqüència d'un fort cop al cap durant el partit de diumenge a la tarda entre el seu equip i el Base Roses, que es disputava al camp de futbol municipal d'Amer. Al voltant del minut 20 de l'enfrontament, el porter va saltar per agafar una pilota, va xocar contra un rival de manera fortuïta i va tenir una mala caiguda. De seguida els presents al camp es van adonar de la gravetat del xoc, perquè es tractava del cap i el jugador va quedar immòbil, inconscient a terra.

Les primeres atencions, al damunt mateix del terreny de joc, van tenir com a objectiu evitar que el porter s'ofegués amb el seu propi vòmit. Després de gairebé mitja hora d'atencions, un helicòpter medicalitzat va evacuar el futbolista cap a l'hospital. L'evolució durant les pròximes hores serà clau per determinar l'estat del jove porter, que, a més, té fracturada la mandíbula.

El partit, corresponent al grup tretzè de la primera divisió juvenil, va quedar aturat i, per raons òbvies, ja no es va tornar a reprendre arran de la greu topada del porter.

TOPADA FORTUÏTA

Va saltar per agafar una pilota, va xocar amb un rival i va tenir una mala caiguda

LA GRAVETAT

Pendent de l'evolució en les pròximes hores, té fracturada la mandíbula

Una escola amb planter des de Sant Feliu de Pallerols fins a Bonmatí

El partit es jugava al camp municipal d'Amer perquè és un dels escenaris que utilitza l'EF Ter Brugent, una escola de futbol centrada en el planter, des de prebenjamins fins a juvenils. El club va néixer amb la idea de reunir jugadors dels municipis de la zona: Sant Feliu de Pallerols, les Planes d'Hostoles, Amer, Anglès i Bonmatí, malgrat que a la majoria de localitats cada club arrelat al municipi ja tenia els seus propis equips. De fet, al maig del 2015, l'escola de futbol es va fusionar amb el CE Anglès, motiu pel qual el club va passar a dir-se Anglès-Ter Brugent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)