Girona

“No descartem el Girona per a res”

“Vaig creure que seria una possibilitat bona i el temps m'ha demostrat que sí”

“Crec que és molt comparable al Girona de l'any passat; un equip jove amb molta fam”

David Timor Copoví (Carcaixent, 17-10-1989) tornarà a trepitjar Montilivi, on va jugar fa tres mesos el Girona-Valladolid (1-0). Ara arriba amb el Leganés, al qual es va incorporar en el mercat d'hivern.

Va marxar a l'equip que es va enfilar fins al lideratge. El canvi és a millor?
Sí. Hi va haver la possibilitat de sortir de Valladolid i va sorgir l'interès del Leganés. No ho vaig pensar. Vaig creure que seria una bona possibilitat i el temps m'ha demostrat que sí. Estic molt a gust a Leganés i les coses estan sortint bé.
Com va anar la sortida? La va forçar?
Va ser una cosa ràpida. Havia preguntat al representant si hi havia alguna possibilitat de sortir i em va parlar del Leganés. Li vaig contestar que endavant, que ho volia provar.
El va convèncer Asier Garitano?
Van parlar abans de tancar la negociació, però no va ser una petició especial d'ell ni res. Va sortir la possibilitat per les dues parts i es van entendre amb el Valladolid, que no hi va posar cap problema. Tot va anar bé i de pressa.
Ara tothom parla del Leganés, però fa temps que juga bé. Això el va seduir?
Sí. Veia que feien les coses bé, que els resultats els acompanyaven i que estaven a dalt. També me'n van parlar molt bé. Del club, de l'estructura i del projecte que tenien. Tot plegat em va fer decidir a canviar.
Ja no poden anar de tapats. La missió és conservar el primer lloc?
Serà complicat, en som conscients. Ja veiem que, com sempre, la segona A està molt igualada. Però de moment som a dalt de tot, hem d'intentar continuar-hi tant temps com puguem, i a veure què passa. Queden encara tretze jornades i és molt llarg.
El repte és aguantar la pressió? Ara tothom espera el líder.
Sí, és evident que tots els rivals ens volen superar. No serà fàcil guanyar a cap camp. Ni a casa, on no havíem perdut cap partit i l'altre dia el Tenerife es va endur els tres punts. És la pressió dels de dalt. Vulguis o no, és diferent de ser a mitja taula o de lluitar per ser en el play-off. Ets el líder i tothom vol guanyar-te, és lògic.
És comparable al Girona de la temporada passada?
Crec que és molt comparable. Perquè és un equip jove, amb molta fam, amb moltes ganes de millorar. Esperem que el desenllaç no sigui com el que va haver de viure el Girona, malauradament.
Quin Girona espera? El veu com un rival de la zona alta?
Sí, jo crec que el Girona està immers en aquesta lluita. És un dels millors equips de la segona volta; per alguna cosa serà. És clar que no va començar gaire bé, però ha tornat a agafar la dinàmica de l'any passat. Crec que lluitarà fins al final per accedir al play-off. L'ascens directe potser ara el té una mica més lluny, però no el descartem per a res.
Machín hauria volgut que continués a Girona.
Des del primer moment, em va donar molta confiança, i ho agraeixo. Va contactar amb mi perquè volia que tornés a Girona. Jo hi havia estat molt bé, i en tinc molt bon record, però va sortir el Valladolid i va ser una bona possibilitat. En qualsevol cas, la feina de Machín a Montilivi és boníssima. Va salvar l'equip en una situació molt delicada, després el Girona va fer un paper que en una temporada normal hauria significat l'ascens, i crec que aquest any acabarà fent el play-off. No es pot demanar més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)