2a divisió FEF

Amb un record ben candent

2a divisió B. L'Olot sospira per repetir contra l'Eldenc la magnífica victòria en el partit de la primera volta al municipal. Els garrotxins aspiren a aconseguir el primer triomf a domicili

L'Olot visita demà l'Eldenc (a les 18 h). El conjunt de la Garrotxa tornarà a la competició després de quinze dies sense jugar a conseqüència de la jornada de descans que va tenir el cap de setmana passat arran de l'eliminació de la competició del que havia de ser el seu rival, l'Huracán de València. Els homes que dirigeix Santi Castillejo van gaudir d'un cap de setmana de festa per desconnectar i alliberar pressió, a més de dedicar bona part dels entrenaments entre setmana a instaurar i polir els nous elements tàctics del tècnic, que tot just ha pogut dirigir l'equip en els dos empats, contra l'Atlètic Balears a casa (1-1) i contra el València B a fora (0-0): “Han estat dues setmanes productives, hem treballat tàcticament i hem recuperat fins a tres jugadors que teníem lesionats [Rojas, Reverter i Hèctor]” diu Castillejo.

El contrincant de l'Olot en el pròxim duel, l'Eldenc, es troba en una plàcida setena posició amb 44 punts, a només quatre de les posicions de play-off d'ascens a segona A. En l'enfrontament de la primera volta, els d'Elda van ser triturats per un Olot que va mostrar una gran efectivitat davant la porteria rival, per desgràcia, efímera. Encara amb Perea a la plantilla –ell va ser l'autor del primer gol–, un doblet d'Uri Santos i una diana més de Diego Sánchez i Marcel Serramitja, que va tancar la golejada més àmplia dels garrotxins a la categoria, van permetre a l'Olot aconseguir la que llavors era la segona victòria del curs, tot just l'actual antepenúltima –els olotins només han guanyat quatre partits damunt el terreny de joc en 29 jornades de lliga, cinc si comptem l'aconseguit automàticament contra l'Huracán (1-0)–. Repetir el triomf, de la manera que sigui, serà benvingut.

LA GOLEJADA

5-0
En la primera volta.
L'Olot va golejar l'Eldenc en un partit brillant pel que fa a l'efectivitat de cara al gol

Carlitos i Cañadas, els principals perills de l'Eldenc

L'Eldenc està firmant una temporada envejable. El conjunt blaugrana va haver de jugar el curs passat el play-off de promoció de permanència i va superar l'Avilés. Després dels patiments, de la mà del tècnic José Emilio Riquelme Galiana, en la seva segona etapa al club, els d'Elda s'han consolidat com un dels equips de la part alta, fins i tot presentant candidatura a somiar a disputar el play-off, en aquest cas, d'ascens. Els principals perills dels alacantins són el davanter Carlos López Carlitos, autor de 10 dianes en els 26 partits que ha disputat –ha acumulat 1.856 minuts–, i el veterà mitja punta Antonio Cañadas, que en els mateixos 26 partits (2.073 minuts) ha aconseguit 12 gols, bona part d'aquests a pilota aturada, fet que l'ha erigit com un dels millors especialistes d'aquest grup tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)