2a divisió FEF

“Tenim el tècnic ideal per engegar el nostre model”

2a divisió B. Javi Pérez, director esportiu del Sabadell, manté la plena confiança en l'entrenador arlequinat, qüestionat per l'afició pels mals resultats

L'ambient enrarit viscut en les últimes jornades a causa dels mals resultats ha donat peu als xiulets a la graderia en contra de l'equip. La Nova Creu Alta recela cada vegada més del seu entrenador perquè el Sabadell no es desperta i va caient en la classificació, amb només una victòria en els últims vuit partits. Dins del club, però, no hi ha dubtes sobre la figura de Miguel Álvarez, ja que el consideren com una part important del projecte a mitjà termini que van començar els arlequinats a l'estiu i que es fonamenta en la confiança en la base i a fer el salt a la segona A a mitjà termini.

“En els vint anys que fa que em dedico a això, he canviat només dos entrenadors en la meva vida”, diu Javi Pérez, director esportiu de l'entitat. “Estic plenament convençut que Miguel Álvarez és el tècnic ideal per posar en marxa el nostre projecte i que arribi al seu esplendor; no en tinc cap dubte”, afirma el rubinenc. A Pérez li van donar les claus d'un projecte basat a intentar fer el salt al futbol professional en tres temporades. “Podíem esperar que aquesta temporada estiguéssim en la part mitjana alta de la classificació o en la part mitjana baixa, però el que és segur és que si a mi m'haguessin dit que aquest projecte era pujar en aquest primer any, ni el club m'hagués ofert a mi la direcció esportiva ni jo l'hagués acceptada”, reconeix. “Era un plantejament basat en el planter.”

Tot i els mals resultats, Javi Pérez està convençut de la vàlua del seu entrenador, que té contracte per a la temporada vinent: “Costa trobar un entrenador que accepti vendre un dels seus millors jugadors perquè el club ho necessita i que se n'alegri. O que accepti que no tenim recursos per reforçar l'equip a l'hivern. O que deixi entrar entrenadors de la base, inclòs el del filial, al vestidor del primer equip, o que es conegui els noms dels jugadors del juvenil. Tot això és Miguel Álvarez”.

Miguel Álvarez ha entès quines són les necessitats que tenim com a club. I això és molt valuós
Javi Pérez
director esportiu del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)