Girona

Esquerdats pel mig

Problemes. Amb Pere Pons aturat, el Girona treballa sense Granell ni Rubén Alcaraz, titulars al doble pivot a Almeria. Cristian Herrera tampoc s'entrena

L'absència de Pere Pons representava un contratemps per a Pablo Machín pel perfil específic del jugador de Sant Martí Vell, però el que no devia imaginar l'entrenador és la concentració de maldecaps al mig del camp. Àlex Granell i Rubén Alcaraz, que van formar el doble pivot titular en el primer partit sense Pere Pons, a Almeria, no van ni saltar ahir a la gespa de Montilivi. Granell, de fet, va aparèixer uns segons en la recta final, amb gel a la zona del recte anterior de la cuixa dreta. La frenada d'Alcaraz, en un principi, no hauria de ser gaire preocupant. Pendents del seu estat –el club, com és habitual, no en va detallar res–, Machín va haver de plantejar les poques alternatives que té, per si de cas no els recuperés per al partit contra el Leganés. Tampoc va participar en l'entrenament d'ahir Cristian Herrera, que no va poder completar el partit a Almeria.

Amb tants dubtes al mig del camp, Eloi Amagat va accelerar el retorn a l'equip i va participar amb normalitat en la sessió del grup. “Ja ho he fet altres vegades i és el que toca. He decidit forçar una mica i arribaré diumenge a disposició del tècnic, per al que faci falta”, va comentar el gironí, que espera “un partit complicadíssim” contra el líder, el Leganés. “No m'agrada gaire que perdessin diumenge perquè vindran amb el senyal d'alerta activat”, va explicar.

A part de Rubén Alcaraz, Granell –tots dos dubte– i Eloi, Machín només té un altre pivot, Pol Llonch. Nwakali, en canvi, continua absent dels entrenaments de l'equip. Una altra alternativa seria avançar al mig del camp un central, com ja ha provat més d'una vegada en els entrenaments –ahir hi va tornar– amb Florian Lejeune. El tècnic encara té al davant dos entrenaments –tot i que el d'avui, a Vilablareix, serà de poca exigència– per tenir clar quins jugadors té a punt.

A més d'Eloi Amagat, també es va entrenar amb normalitat amb el grup el davanter Felipe Sanchón, un cop superada la lesió. Aday Benítez, descartat, i Rubén Sobrino, que continua treballant tot sol, també es van perdre l'entrenament.

RETORN FORÇAT

Eloi Amagat accelera la reaparició arran de les absències al mig del camp

POQUES PECES MÉS

Machín té també Pol Llonch i la possibilitat d'avançar un central

LES REACCIONS

El jugador sol ser qui té l'última paraula. He decidit forçar una mica i arribaré a punt per al que faci falta
El públic ens ha ajudat els últims partits, i crec que diumenge hi ha un partit atractiu que serà maco de veure
Eloi Amagat
MIGCAMPISTA DEL GIRONA
Hi ha gent amb molèsties i gent lesionada, i tots hem de fer esforços per intentar que el nivell no baixi i ser com més millor
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)