Girona

Nwakali se'n va a Noruega sense haver ni debutat

Chidiebere Nwakali haurà tingut un pas testimonial per Montilivi. El jugador nigerià, cedit pel Manchester City l'últim dia del mercat d'estiu, se n'ha anat a l'IK Start de Noruega amb la intenció de trobar les oportunitats de jugar que no ha tingut amb el Girona. Nwakali ja s'entrena amb el conjunt noruec, de la primera divisió. “Crec que serà una bona experiència per a mi”, explicava el migcampista a la pàgina web oficial de l'IK Start, que el té a prova i confia enllestir els tràmits perquè el Manchester City li tramiti la cessió.

Nwakali no ha arribat ni a debutar amb el Girona en partit oficial. Tot el que va aconseguir va ser formar part d'una convocatòria, en l'últim partit del 2015 al camp del Mallorca, amb les baixes de Pere Pons, Aday, Javi Álamo i Richy. El nigerià només va jugar (57 minuts) el partit de copa Catalunya contra el Barça B, al Miniestadi, l'11 de novembre. Machín va parlar sovint de les dificultats amb l'idioma com a problema afegit per al nigerià.

Nwakali, que tot i ser fitxat a l'estiu no va arribar a Montilivi fins al 3 d'octubre, també va trigar molt més del compte –45 dies– a tornar de les vacances de Nadal, per problemes burocràtics. El migcampista feia dies que no s'entrenava amb l'equip, per culpa d'una “bursitis posttraumàtica al colze dret conseqüència d'un cop en un entrenament”, segons havia informat el club.

LLUNY DE GIRONA

El nigerià cedit pel City s'ha integrat a l'IK Start noruec, de moment a prova

CAP OPORTUNITAT

1
convocatòria
en la lliga amb el Girona, en l'últim partit del 2015, al camp del Mallorca (1-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)