Girona

Minvats però il·lusionats

El Girona haurà d'afrontar la visita del líder sense Àlex Granell, però confia tenir a punt tant Rubén Alcaraz com Cristian Herrera, que també han estat al marge del grup aquesta setmana

La visita del líder avaluarà l'ambició de l'equip de Pablo Machín

Amb una plantilla llarga, el Girona s'està acostumant a lamentar el fet que, quan té baixes, les sol concentrar en una posició. Hi ha hagut setmanes en què els carrils han estat el maldecap principal –l'absència d'Aday Benítez torna a minvar el potencial pels costats, però hi ha altres jugadors com ara Álamo, Clerc, Coris i Maffeo–, i aquesta setmana els problemes se centren al mig del camp. Sense Pere Pons, que ja es va perdre la visita a Almeria i que no té data de retorn, Pablo Machín ha hagut de lamentar més contratemps a la línia de mitjos. El més preocupant és Àlex Granell, que amb tota probabilitat es perdrà el duel de demà contra el líder, per culpa d'uns problemes al recte anterior de la cuixa dreta. Tampoc ha treballat amb normalitat aquesta setmana Rubén Alcaraz, però el club confia tenir-lo a punt per rebre demà el Leganés, cosa que representa un alleujament, perquè les alternatives serien escasses sense l'exjugador de l'Hospitalet, que ja va ser titular a Almeria.

Sense Pere Pons ni Granell, titulars al mig del camp durant gairebé tota la lliga, el més probable és que Pablo Machín alineï d'inici Rubén Alcaraz i Eloi Amagat en el doble pivot, amb Borja García d'enllaç amb la davantera. Eloi, a qui els problemes al turmell dret se li van reproduir durant el partit contra el Mirandés, s'ha reintegrat aquesta setmana a l'activitat del grup, conscient de les mancances de l'equip. El Girona, tot i estar minvat, espera fer un pas endavant contra el líder, que avaluarà l'ambició dels blanc-i-vermells després de la derrota a Almeria, que va trencar la sèrie de vuit jornades sense perdre. “La ratxa era boníssima i la derrota a Almeria, on vam fer un partit al mateix nivell que molts altres, va ser injusta. Intentarem continuar així”, explicava Eloi.

Més enllà dels problemes al mig del camp, tampoc s'ha entrenat amb normalitat aquesta setmana Cristian Herrera, però el davanter hauria d'estar a punt per al partit de demà. L'exjugador de l'Almeria no va ni trepitjar la gespa dijous. I ahir, l'equip s'havia d'entrenar a Vilablareix, però finalment el cos tècnic ho va substituir per una sessió de banys i massatges al centre Wellness. El Girona té programada una última sessió aquest matí, en la qual els tècnics hauran d'acabar de dissipar els dubtes per demà.

SENSE FORÇAR

L'equip va canviar l'entrenament a Vilablareix per una sessió de banys i massatges
Tot indica que Eloi tornarà directament a l'onze, amb Alcaraz i Borja
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)