2a divisió FEF

Soroll en el tram decisiu

Extraesportiu. Els problemes d'impagament del Lleida i la guerra oberta per l'estadi del Badalona atrauen l'atenció dels dos equips en el moment clau de la temporada

No hi ha res més que soroll extraesportiu a Lleida i Badalona. Mala peça al teler, ja que s'albira el tram final de la temporada i cap dels dos equips té lligades les seves consecucions: els blaus arriben a la jornada com a quarts classificats, i els escapulats tenen a l'abast la permanència, però encara no la tenen lligada.

Avui els dos equips s'enfronten al municipal de Montigalà, que ha estat motiu de discussions entre l'Ajuntament i el club perquè sembla que l'estadi no estarà preparat al setembre tal com s'havia acordat. Amb tot, els de Manolo González estan tenint una trajectòria irregular prèvia al partit, ja que van caure clarament a Vila-real (3-0) però van vèncer contra l'Alcoià (2-0) fa quinze dies. El Lleida, en canvi, que aquesta setmana també ha tingut d'actualitat el mal estat del Camp d'Esports haurà d'aparcar els problemes dels impagaments (els jugadors negocien amb el club una renegociació del tram final de temporada) i centrar-se en la competició, ja que ahir el Cornellà va guanyar i els ha avançat en la taula. Idiakez haurà de fer front al partit sense dos jugadors importants, Albístegui i Julen Colinas, absents per sanció.

A la part baixa

La Pobla i l'Hospitalet tenen sengles compromisos importants, ja que s'enfronten amb rivals directes per la salvació. El filial del Nàstic se les haurà contra el Llosetí, últim, amb els dubtes generats arran dels últims dos partits, en què només ha sumat un punt dels sis possibles.

Els riberencs, en canvi, arriben després d'una victòria balsàmica, però se la juguen a Xàtiva, on l'Olímpic va guanyar la Pobla fa quinze dies. “Diumenge van demostrar molt d'orgull, però la llàstima són els danys col·laterals que ens han provocat les targetes”, va dir Martí Cifuentes, que tindrà tres baixes per sanció sense comptar el tècnic.

SABADELL
Alineació:
Craviotto; Pastells, Agustín Fernández, Alcañiz, Forniés; Adri Díaz, Batanero; Marc Fernández, Sandro, Eloy Gila; i Manel Martínez.
Baixes:
Lucas Viale, Yeray i Juanjo (lesió) i Valentín (sanció).
BADALONA
Alineació:
Marc Vito, Carroza, Amantini, Akrong, Fran Grima, Maestre, Toni Lao, Ibon, Morgado, Óscar Muñoz i David Serrano.
Baixes:
Rubén Canelada i Morales (lesionats).
LLEIDA
Alineació:
Crespo; Oscar Rubio, Ekhi, Molo, Raúl Fuster; Marc Martínez, Pau Bosch; Urko Arroyo, Diego, Tobella; i Manu Onwu.
Baixes:
Albístegui i Colinas (sanció).
LA POBLA MAF.
Alineació:
Varo, Cristian Márquez, Víctor Garcia, Polaco, Joaqui, Vadillo, Tortosa, Carlos Garcia, Alfons Serra, Vidal, Gil Muntadas i Emaná.
Baixes:
Álvaro Fernández (lesió).
L'HOSPITALET
Alineació:
Aulestia, Dani Fernández, David López, Sierra, Marc Vales, Miki Muñoz, Tià Sastre, Christian Alfonso, Corominas, Puerto i Gerard Oliva.
Baixes:
Savall, Prior i Cristian Gómez (sanció).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)