Territorial

Heroïcitat a Vilassar

1a catalana. El Farners arrenca un empat miraculós al camp del segon classificat després d'haver estat un blanc perfecte

VILASSAR DE MAR (1): Imanol, Javi, Blanchart, Peque, Benito, Luis, Arnau, Sergio González (Raúl, 55' (Marcos, 88')), Marcos 88', Masip (Sergio 83'), Guille (Àlex, 73') i Soufiane (Edgar, 61'). FARNERS (1): Bartrina, Massegú, Criado, Arjona (Luca, 55'), Toni Rossell, Ricky Solà, Carlos Salva, Toumani, Moha (Font 46', (Omar 88')), Güell i Sergio Álvarez. GOLS: 1-0 (33') Blanchart, de penal. 1-1 (84') Luca. ÀRBITRE: Martínez Navarro. T.G.: Als locals Sergio González, Luis, Masip i Tejero, i als visitants Criado, Toni Rossell, Güell, Salva i Massegú. T.V.: Al local Àlex 85', per doble amonestació. COMENTARI: El Farners va sortir al camp completament baldat i no va rebre un sac de gols gairebé de miracle. El Vilassar va dominar de cap a cap i va tenir moltes ocasions, però les perdonava totes. Un cop de cap de Massegú en el minut 17 va ser la més clara, però no va entrar. Sí que ho va fer, en canvi, el penal xutat per Blanchart després d'unes mans innecessàries de Toni Rossell. En els primers minuts després de la represa, Masip va perdonar el 2-0, moment en què el partit es va capgirar com un mitjó. El Farners va tenir, llavors, clares ocasions. Toni Rossell va estar a punt de fer el gol de l'empat amb un cop de cap. Finalment, l'1-1 va arribar amb un xut de Luca que el porter local es va menjar amb patates.