Territorial

Una derrota que cou molt

Divisió d'honor juvenil. El Girona perd al camp del Manacor per un gol en els últims minuts de partit i se li escapa un punt que servia per fer un pas de gegant cap a la permanència

El Girona tenia la clau de la permanència empatant al camp d'un rival directe com és el Manacor, però en minut 87 Nilson va desfer la igualada en el marcador i va donar el triomf als balears. El gol va suposar una forta garrotada per a un Girona que es va mostrar molt sòlid durant els noranta minuts i va fer mèrits per tornar de les illes amb algun punt a la butxaca. A més, el gol de Nilson va coure encara més perquè va arribar en l'única ocasió clara que hi va haver en tot el partit a les dues àrees, i és que ni els uns ni els altres va ser capaç de trencar l'entramat defensiu del rival. Amb la derrota, el Girona veu com els balears l'avancen en la classificació, però té la seguretat de no caure en la zona de descens, ja que manté els quatre punts de distància en espera del que el Lleida i l'Ebro facin avui. El Girona va ser superior en la primera meitat, però no en va treure profit. Amb un Manacor buscant molt el joc directe i les segones jugades, el Girona va aconseguir mantenir-se molt ben ordenat i no va concedir cap arribada als balears. Els de Robert Vila, però, tampoc van aconseguir arribar amb comoditat a l'àrea rival i només va generar perill en jugades d'estratègia. Precisament en un córner, els gironins van marcar, però el col·legiat va anul·lar el gol per una falta prèvia. En la represa el guió no va canviar i cap dels dos equips va obligar el porter rival a fer intervencions de mèrit. Els gironins sí que van patir més que en la primera part perquè el Manacor va estirar més les línies i defensivament va exigir més els de Robert Vila. El Girona va resistir bé, però quan ja tenia l'empat a tocar, en una jugada puntual després d'una pèrdua Nilson va aprofitar una centrada des de la dreta per decidir el partit.

MANACOR1
GIRONA0

MANACOR: Tomeu, Josep, Rigo, Óscar, Vecina, Servera, Javi, Mateu (Nilson, 84'), Garau (Carras, 74'), Carlos (Rodri, 57') i Miki (Lucas, 46'). GIRONA: Pol, Guillem, Curu, Mario, Puig, Mas (Àlamo, 53'), Àlex, Blay, Torres (Tafa, 53'), Bargalló (Pimentel, 58') i Joel. GOLS: 1-0 (87') Nilson. ÀRBITRE: Escribano Jiménez. T.G.: al local Tomeu i al visitant Àlex.

No havíem portat malament el partit, però per desgràcia ens han hagut de fer el gol en els últims minuts, quan ja no podíem reaccionar

UN XUT A PORTERIA

L'equip ha estat bé i no es pot retreure res als jugadors. Excepte el gol, no ens han xutat a porteria en cap moment del partit
Robert Vila
entrenador del girona

FORA DEL DESCENS

El gol del Manacor va arribar en l'única ocasió clara que hi va haver en el partit
Els gironins no entraran en la zona de descens facin el que facin avui els rivals