Territorial

Primer triomf a domicili

1a catalana. L'Abadessenc supera la Molletenca després de capgirar el resultat amb un gol de David Martín en l'últim minut de partit

MOLLETENCA1
ABADESSENC2

MOLLETENCA: Albert, Jairo, Mario, Merlatti, Víctor, Pol, Luís, Álvaro, Brian, Matito i Genís (Ao, 62'). ABADESSENC: Joel, Coll, Aleix, Edgar, Trulls, David Martín, Massegú, Latorre (Oriol, 89'), Buba (Cabanas, 62'), Mesa i Fitó. GOLS: 1-0 (54') Brian. 1-1 (59') Latorre. 1-2 (90') David Martín. ÀRBITRE: López Kassem. T.G.: Jairo i Brian; Aleix, Buba, Mesa i Fitó. COMENTARI: L'Abadessenc va aconseguir el primer triomf de la temporada fora de casa en la seva visita al cuer, la Molletenca (1-2). Els tres punts sumats, però, no el treuen encara de la situació crítica en què es troba, a 9 punts de la permanència. Els ripollesos ahir van merèixer el triomf, però el van haver de suar de valent. Després d'una primera meitat en què els locals van ser lleugerament superiors, l'Abadessenc va sortir adormit en la represa i la Molletenca es va avançar en el 54' amb un gol de Brian. El gol va fer reaccionar els de Dani Jubany, que van agafar el control del matx i es van exhibir fins al xiulet final. Latorre va empatar ràpid el partit amb un gran gol des de trenta metres per l'escaire, i els ripollesos van tenir moltes ocasions de capgirar el marcador, però van haver d'esperar fins al 90' perquè David Martín situés l'1-2 final amb un altre gran gol des de fora l'àrea.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)