2a divisió FEF

Carn de ‘play-off'

2a divisió B. El Cornellà s'imposa de manera molt solvent a l'Espanyol B, amb dos gols dels exblanc-i-blaus Pere i Marc Caballé, i es consolida com a candidat ferm a jugar la fase d'ascens

Per números, per dinàmica i, sobretot, per la imatge que transmet el sacrificat bloc de Jordi Roger. El Cornellà fa flaire d'equip de play-off. Queden vuit jornades, sí, però és que, vist el partit d'ahir contra l'Espanyol B, en què els verds van encadenar la cinquena jornada invictes i la tercera victòria com a locals, molt s'haurien de tòrcer les coses perquè els del Baix Llobregat acabin fora de les places de promoció que fa tant de temps que acaparen. El Cornellà va demostrar que és un equip polivalent, que sap aprofitar el seu petit camp i que explota el joc directe com ningú, però és que té altres coses que són clau per encadenar victòries, començant per futbolistes de talent que també saben marejar els rivals jugant la pilota per terra i acabant per una intensitat innegociable que aclapara qualsevol. En el matx d'ahir, l'Espanyol B es va veure superat per tots aquests atributs i per dos exfutbolistes seus: Pere Martínez i Marc Caballé, que van marcar els dos gols de la tarda. El global del partit va ser dels locals, que van imposar el seu ritme. El filial blanc-i-blau, això sí, es va mostrar com un bloc ordenat i rigorós, i el Cornellà va suar per generar perill. Val a dir, però, que de preocupacions en defensa, cap ni una. L'Espanyol B va ser incapaç de posar a prova la fiabilitat de Marcos. En aquest context va transcórrer la major part del primer temps. Fins que es va arribar al minut 41. Llavors, amb una acció en què el quadre verd va exhibir les seves virtuts –bona pressió, bona combinació i bona definició– Pere Martínez va obrir la llauna després de caçar un refús, aprofitant una centrada des de la banda dreta de Joel. El gol arribava en un moment clau, just abans del descans, i va desmuntar bona part dels plans de Lluís Planagumà. Després de la represa, de fet, és va veure un Espanyol B més viu i incisiu, però sense clarividència en les accions d'atac. Així, Marcos va continuar sense patir. Va ser un partit plàcid per al porter del Bon Pastor. Més feina se li va girar a Andrés en les fogonades ofensives dels de casa, que buscaven la sentència. I va arribar poc després del descans (55'), després que Marc Caballé afusellés el porter blanc-i-blau amb una canonada just al límit de l'àrea. Amb el 2-0, el Cornellà va imposar el seu ofici i ja no hi va haver més història.

CORNELLÀ2
ESPANYOL B0

CORNELLÀ: Marcos; Joel, Pere, Borja, Ñono; Pep Caballé (Gao, 91'), David Garcia, Marc Caballé (Antonio, 90'), Gómez (Masqué, 71'); Enric i Abraham. ESPANYOL B: Andrés; Robert (Soria, 76'), Russo, Antonio Cristian, Galas; Pibe (Ripoll, 72'), Borja (Mickael, 61'), Álex Serrano, Entrena; Rufo i Marc Gual. GOLS: 1-0 (41') Pere. 2-0 (55') Marc Caballé. ÀRBITRE: Corral Garcia. T.G.: als locals Gómez, Joel, Borja i Enric; i als visitant Pibe i Rufo. PÚBLIC: uns 1.200 espectadors.
Firmaria perquè la lliga s'acabés ja, però anem pel bon camí i l'equip ha estat de 10 en tots els aspectes
Jordi Roger
ENTRENADOR DEL CORNELLÀ
Excusar-se en la mida del camp i el tipus de joc del rival no seria just. Ens hem de saber adaptar a tot
Lluís Planagumà
ENTRENADOR DE L'ESPANYOL B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)