2a divisió FEF

El Reus passa la prova

2a divisió B. Els roig-i-negres superen el perill de quedar-se despenjats en la lluita per ser líders guanyant al Miniestadi i resistint tota la segona meitat a les escomeses del Barça

El Reus es va recuperar dels tres últims resultats (2 punts de 9) en un escenari de nota. El Miniestadi va posar a prova la fiabilitat del segon classificat –podria haver perdut aquesta posició a favor del Cornellà– i el conjunt de Natxo González va respondre amb nota, recorrent a la qualitat i a la fiabilitat defensiva a parts iguals. D'altra banda, la gran trajectòria del Barça B queda frenada, ja que encadena el tercer mal resultat en quatre partits. El Barça va dominar territorialment en l'inici de partit, mentre el Reus va intentar pressionar el mig del camp blaugrana per forçar errors. Tot i així, cap dels dos equips va aconseguir xutar entre els tres pals fins passada la mitja hora, quan Edgar va posar a prova Ortolà al pal curt.
Decantant el matx
Va ser en el final del primer temps quan el Reus va encarrilar el partit. Una jugada preciosa entre Colorado i Alberto Benito va ser rematada per Ramon Folch des de la segona línia per inaugurar el marcador. Tres minuts després, Vítor, lliure de marca i des de la frontal de l'àrea, va etzibar una rosca que va entrar pel fons de l'escaire de la porteria blaugrana. El Barça, en el segon temps, va posar tota la carn a la graella i només sortir va bolcar al terreny de joc tots els atacants que tenia a la banqueta. La insistència blaugrana venia a través de centrades des de les bandes que buscaven l'alçada de Chamorro i l'oportunisme de Romera, però va ser Dinis en pròpia porta qui va apropar els blaugrana en el marcador. Al final, el Reus va aguantar les escomeses i es va endur els punts.

BARÇA B1
REUS2

BARÇA B: Ortolà; Godwsill, Fali (Chamorro, 46'), Tarín (Palencia, 51'), Moi Delgado (Xemi, 46'); Borja, Kaptoum, Samper; Perea, Dani Romera i Cámara. REUS: Badia; Alberto Benito, Dinis, Olmo, Ángel; Lopez Garai (Rafa Garcia, 58'), Colorado, Folch; David Haro, Edgar (Cassama, 88') i Vítor (Fran Carbia, 81'). GOLS: 0-1 (41') Folch. 0-2 (44') Vítor Silva. 1-2 (76') Dinis, en pròpia porta. ÀRBITRE: Brea Peón. T.G.: als locals Moi Delgado, Perea, Fali, Samper, Borja López; als visitants Àngel Martínez, Edgar. T.V.: al tècnic local Gerard López (19') i Dani Romera (91') per vermella directa. PÚBLIC: 2.431 espectadors al Miniestadi.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)